www.olegaturaunica.ro - concurs Oriflame Mama si Fiica

Oriflame a lansat o campanie promotionala avand in prim plan legatura unica dintre mama si fiica. De aceea site-ul www.olegaturaunica.ro va da posibilitatea de a va inscrie in concurs. Cum participati?
Intra pe site si convinge ca povestea voastra este unica. Posteaza aceasta poveste in perioada 24 februarie - 31 martie. Apoi intre 1 si 6 aprilie invita-ti prietenii sa voteze.
Voturile prietenilor tai, alaturi de cele ale juriului Oriflame, vor desemna cele 10 cupluri finaliste care se vor bucura de o sesiune foto si de un editorial inedit, prezentat in revista Avantaje.
Finalistele vor avea ocazia de a-si exprima legatura unica in cadrul unui eveniment spectacol, dedicat lor.
Pentru fiecare moment pregatit de mama & fiica pentru eveniment, acestea vor avea la dispozitie o echipa de stilisti, make-up artisti, coregrafi si profesionisti, pregatiti sa le sustina in prezentarea cat mai deosebita a momentului dorit.
In cadrul evenimentului, juriul va vota top 3 castigatori, iar publicul va desemna cuplul castigator al premiului de popularitate.
Inscrie povestea ta si intra in concurs pentru a castiga o excursie la Stockholm si 1000 euro pentru cumparaturi, plus o apartie pe coperta revistei Avantaje.

Comentarii