Concurs Orbit 2014: Giver vs Taker

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga cumulativ toti pasii de mai jos pentru a putea avea sanse sa castige unul dintre premiile Promotiei:

Sa acceseze Aplicatia “Giver vs. Taker” din tab-ul “Giver vs. Taker” de pe pagina de Facebok “Orbit Romania”;
Sa dea „like” paginii de Facebook “Orbit Romania” si sa devina fan, in cazul in care nu a intreprins anterior aceasta actiune;
Sa apese butonul „Start”;
Sa nominalizeze in cadrul Aplicatiei cel putin un prieten, din lista de prieteni pe care o are in cadrul Facebook, drept Giver sau Taker. Un prieten poate fi nominalizat o singura data, fie ca Giver fie ca Taker. Participantul poate fi la randul sau nominalizat de catre prietenii lui in cadrul aplicatiei drept Giver sau Taker. Un prieten il poate nominaliza o singura data.

Sa completeze formularul in care se cer: nume si prenume, numar de telefon si adresa de email;
Sa bifeze optiunea: „Sunt de acord cu termenii si conditiile, am peste 18 ani sau am intre 14 si 18 ani si am acordul parintilor sau al tutorilor legali pentru a participa la promotie.”
Un participant care intra pentru prima data in promotie va completa formularul cu datele solicitate si va apasa butonul „Trimite”. Cand intra ulterior si parcurge pasii, aplicatia va avea deja datele lui salvate si va intra automat in tragerile la sorti.

Perioada concursului 13 mai - 24 iunie 2014

Premii:

6 premii reprezentand cate o rezerva pentru 1 (un) an de guma de mestecat de mestecat Orbit Spearmint –
o rezerva de guma de mestecat pentru 1 an contine 4 cutii a cate 30 de pachete de guma de mestecat Orbit
Spearmint.
1 premiu reprezentand o consola Play Station 4.

Comentarii