Salata de spanac cu ciuperci, sardine si branza de capra

Reteta Salata de spanac cu ciuperci, sardine si branza de capra
Daca tot am scris ieri despre spanac, astazi m-am decis sa va scriu una din retetele mele preferate cu spanac, pe care am testat-o saptamana trecuta. Nu sunt fan branza de capra (desi calitatile ei nutritionale o recomanda ca fiind foarte buna pentru sanatate), insa in aceasta combinatie usoara si putin picanta, are un gust extraordinar.
Ingrediente:
- 125 g sardine in suc propriu
- 100 g branza de capra
- 5 ciuperci champignon brune
- 5 rosii cherry
- 4 fire de ceapa verde
- 1 mana de baby spanac
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ardei iute
- piper.
Mod de preparare:
Se spala bine legumele si verdeturile, apoi se taie cubulete ardeiul iute, ceapa verde si rosiile cherry. Intr-un bol se paseaza cu furculita sardinele scurse de zeama, se adauga ingredientele taiate cubulete, uleiul de masline, piperul si spanacul putin maruntit cu mana. La final se presara branza de capra si se serveste imediat cu paine de secara prajita. O salata delicioasa si satioasa, perfecta pentru masa de pranz.Pofta buna!

Comentarii