Extreme Mass - supliment alimentare pentru cresterea musculara

S-a creat un trend care desi era bine calauzit la inceput a creat o isterie printre tineri care doresc sa-si pompeze corpul astfel incat patratelele si bicepsii bine definiti sa fie subiectul a 2-3 de antrenament si nu a catorva ani buni, cum le-ar trebui muschilor sa se dezvolte fara suplimente "acceleratoare" pentru cresterea musculara. Pe piata apar si tot vor mai aparea produse pentru cresterea musculara. Dar nimic si nimic nu va inlocui mesele principale, gustarelele dintre mese (ambele bogate in proteine si carbohidrati) si odihna. Sa nu uitam de unde antrenament echilibrat si adaptat organismului tau.

Astazi vorbim despre Extreme Mass
Desi se spune ca Extreme Mass are numai ingrediente naturale, tind sa cred ca sunt prostii puse in acest produs. Nu zic ca creatina ar fi rea pentru organism, chiar e foarte buna dar intr-o cantitate moderata. La cat se promoveaza creatina ca vai creste muschiul intr-o saptamana cat ar creste normal in 2-3 luni, tinerii percep informatia despre creatina intr-un mod gresit.

Pe langa creatina, Extreme Mass contine si apilarnil. Nu am auzit niciodata de el si cat de benefic ar fi pentru cresterea musculara. Din descriere se pare ca apilarnilul ar fi un produs apicol produs din extract de larve de trantor. Printre proprietatile terapeutice se afla energizat, efect pozitiv asupra tonusului psihic, imunostimulator si mareste masa musculara la barbati.

Nu stiu ce sa spun. Va las pe dumneavoastra sa decideti daca Extreme Mass poate fi inclus pe lista produselor ajutatoare si sanatoase in procesul de cresterea a masei musculare..

Ati comandat vreodata Extreme Mass? Sunteti multumiti? Se poate comanda de pe www.masa-musculara.ro la pretul de  95 lei cura pentru 30 zile.

Comentarii