www.orasultandretii.ro Concurs Milka 2014


Milka este senzationala, emotionala si intensa, asa cum trebuie sa fie o ciocolata adevarata. Milka ofera placerea intensa a ciocolatei ce va stimuleaza simturile. In perioada 1 octombrie - 30 noiembrie 2014 Milka va sustine o campanie plina de premii "E OK sa ciocolata si mii de premii". Pentru  a participa trebuie sa achizitionati cel putin un produs Milka participant la promotie si sa introduceti codurile de pe ambalajul promotional prin una dintre cele doua modalitati de inscriere: prin SMS la numarul cu tarif normal 1830 sau online, completand formularul de inscriere disponibil pe site-ul concursului www.orasultandretii.ro.
Indiferent de modalitatea de inscriere a codurilor, puteti inscrie maxim 10 coduri pe zi.
Nu uitati sa pastrati ambalajul promotional original pentru validarea premiilor in cazul in care va numarati printre castigatori.
Dupa ce v-ati creat cont pe site-ul concursului www.orasultandretii.ro puteti sa incarcati o poza cu tematica "situatii in care e OK sa ciocolata". Primele 30 de imagini care acumuleaza cel mai mare numar de voturi pe parcursul unei luni de promotie, intra in tragerea la sorti pentru un premiu constand in ciocolata pentru un an.
Premiile constau in:
- 2 x 365 Ciocolata Milka 100 g
- 500 x Tableta Samsung + casti Sony
- 500 x Telefon Samsung + boxa Divoom
- 5000 x Memorie USB 8GB.


Comentarii

Anonim a spus…
H8E3M7P4
Anonim a spus…
Unde as putea face o sesizare despre greseala de tiparire a codului inscris si rezultatul este imposibilitatea de a participa la concurs?
Anonim a spus…
AM CASTIGAT O MEMORIE USB MI SA SPUS CA O SA FIU CONTACTATA DAR NIMIC CE FEL DE CONCURS ESTE ?
Anonim a spus…
Am primit o adresa de de ex [email protected] si imi cere sa trimit o poza cu codul dar nu o gasesc acea adresa