Paginile de Facebook ale finaliștilor MasterChef 2014 sezonul 5

Mi se face absolut greața când în goană după accesări online, site-urile de știri tânjesc după subiecte ce în mod normal, o televiziune nu s-ar mânji niciodată. Mai țineți minte atunci când pe un post de televiziune era interzis să pomenești numele postului adversar? Erau vremuri demult apuse.
La momentul în care scriu acest articol încă nu știu cine a câștigat finala MasterChef 2014 sezonul 5. Au mai rămas doar 3 concurenți și avem paginile lor de Facebook. Însă nici unul din cei 3 nu dă din casă, semn că Protv și-a învățat lecția din ultimii ani și a creat un contract beton.

Ogarca Ciprian, campionul Craiovei, după părerea mea este favoritul finalei și cred că poate să câștige o finală de MasterChef. S-au mai văzut momente în care nu contează talentul în ultimul act ci cât de bine îți faci treaba. Ogarca Ciprian e bun la așa ceva.

Pagina oficială de Facebook a lui Ogarca Ciprian are ca sufix cipicu90. După nickname îți poți da seama că e născut în 1990. Ciprian e foarte activ pe rețeaua de socializare, postând chiar cu câteva ore înainte de finală un mesaj pentru public.

Tudor Marcu, studentul din Cluj Napoca, își are profilul de Facebook tudor.marcu.5
Analizând mai bine comentariile prietenilor lui Tudor, tind să cred că el ar fi câștigătorul MasterChef. Multe poze, mulți prieteni și mulți urmăritori.

Odette Mindruta chiar și-a pus și o poreclă pe Facebook. Astfel o puteți găsi fie căutând Odette Mindruta (MasterChef).

Mai jos, aveți linkurile către paginile de Facebook ale concurenților.

Ogarca Ciprian
Tudor Marcu
Odette Mandruta

Comentarii