Cascaval Hochland cu piper sau busuioc? - Ghiceste si castiga!

Cascavalul Hochland are un gust extrem de bun, fiind preparat dupa o reteta autentica si din ingrediente naturale. Si pentru ca e pe gustul tuturor, puteti prepara cu el o multime de retete simple sau complicate. De curand, Hochland a scos pe piata inca doua sortimente de cascaval apetisante: cu piper si cu busuioc. Cu ocazia acestui fapt Hochland a organizat si un mic concurs pentru expertii in Cascaval Hochland. Campania promotionala "Hochland Cascaval cu Ingrediente - Ghiceste Cascavalul" se desfasoara in perioada 26 ianuarie - 9 februarie 2015.
Intrati pe pagina de Facebook Bucuria Gustului si accesati aplicatia "Concurs - Ghiceste cascavalul" si puteti castiga prin tragere la sorti unul din cele 3 seturi de cutite Jamie Oliver sau unul din cele 5 pachete cu Cascaval Hochland cu piper si Cascaval Hochland cu busuioc.
Pentru a le castiga, trebuie doar sa ghiciti ingredientul, sa completati formularul cu nume si prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si gata! Daca ghiciti de la primul indiciu, primiti 3 sanse, daca ghiciti de la al doilea indiciu, primiti 2 sanse si daca ghiciti de la al treilea indiciu, primiti 1 sansa. Daca nu ati reusit sa ghiciti sortimentul de cascaval Hochland cu niciunul din cele 3 indicii, pierdeti sansa de a intra in tragerea la sorti din ziua respectiva.

Comentarii