Inghetata de capsuni, zmeura, goji si agrise

Reteta Inghetata de capsuni, zmeura si cocos
Ingrediente:
- 200 g capsuni
- 200 g zmeura
- 6 linguri nuca de cocos
- 3 linguri miere de salcam
- 2 linguri ulei de cocos (daca nu aveti la indemana ulei de cocos, la fel de bun este si jumatate de avocado bine copt)
- 1 lingura cu goji deshidratate
- 1 lingura cu agrise deshidratate (se gasesc in Auchan)
- miezul de la o jumatate de pastaie de vanilie. 
Mod de preparare:
Pentru inceput se pun la inmuiat in apa calda agrisele si goji. Apoi se spala fructele, se pun in blender impreuna cu mierea, nuca de cocos, miezul de vanilie si fructele inmuiate. Se mixeaza pana se obtine o compozitie cremoasa, dupa care se pune intr-un bol cu capac ermetic si se da in congelator. Se amesteca compozitia cu o lingura din ora in ora de 4 ori, apoi se lasa pana a doua zi. Este o inghetata sanatoasa, usoara, aromata, racoritoare si suficient de dulce incat sa satisfacem placerea papilelor gustative. In poza nu e prea inghetata deoarece nu am mai avut rabdare sa astept pana a doua zi ;))) (doar 3 ore a stat la congelator la -18 grade, insa restul o sa aiba timp sa inghete mai bine). A devenit preferata mea! Ca nici nu-mi mai trebuie alta la cat de buna e cu preferatele mele capsuni. Alaturi de inghetata am servit si cateva bombonele de ciocolata de la o cofetarie raw-vegan. Pofta buna!

Comentarii