O noua schimbare de look - legea schimbarii

Buna ziua, dragii nostri! Dupa cum stim, atunci cand simtim nevoia sa facem o schimbare trebuie sa mergem inainte cu acest gand si sa facem acea schimbare. Daca nu suntem siguri de schimbare, cateodata apare cineva/ceva care iti da un impuls si face ca acea schimbare sa devina realitate.
Pentru www.retete-bune.net a venit acea zi in care a trebuit sa isi faca o schimbare de look :D (mai bine zis de identitate). Incepand de astazi www.retete-bune.net se va numi www.foodlover.ro.
In curand vor mai fi cateva mici modificari dar nu si in privinta retetelor. Vor fi la fel de colorate si pline de viata, pentru a ne incanta papilele gustative, dar si sanatatea noastra.
La fel ca si acel proverb care zice asa: "Lupul isi schimba parul, dar naravul ba."
Speram ca aceasta schimbare va fi binevenita, deoarece schimbarile ne fac: mai fericiti, mai buni si mai pozitivi. Este greu sa schimbam lucruri, ne este frica de cele mai multe ori sa schimbam ceva important pentru ca nu avem siguranta ca va fi bine, dar schimbarile sunt necesare in viata noastra. Ele aduc in mod sigur invatare si evolutie.
O zi minunata!
Legea schimbarii
Totul se schimba, nimic nu este fix. Daca nu profitam de schimbare vom deveni victimele ei.
                                                                                                                                Peter Arnold

                                                                                                             



Comentarii