Chiftele de ciuperci cu legume

Chiftele de ciuperci cu legume
Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci
- 1 morcov mai mare
- 1 capatana de usturoi
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- 3 linguri de faina
- 3 cartofi
- 4 oua
- pesmet
- sare,piper.

Mod de preparare:

Ciupercile se dau intr-un clocot(3minute) intr-o oala cu apa si putina sare, se pun la racit intr-o strecuratoare, sa se scurga bine de zeama apoi se dau prin masina de tocat. Morcovul se da prin razatoarea mica, la fel si cartoful care se scurge bine de zeama(care se poate bea, ajuta la reglarea glicemiei). Verdeata se toaca marunt, oauale se bat putin. Se amesteca toate ingredientele adaugand putina sare si piper, se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit. Se pot servi simple, cu smantana, sote de legume sau alaturi de un piure aromat.Gustos si sanatos! Pofta buna!

Comentarii

Janet a spus…
Frumoasa prezentare....si daca sint cu ciuperci...tre' sa am si eu o portie!
MihaelaT a spus…
Ai retete interesante. Felicitari!
Am adaugat blogul tau in lista mea de bloguri.
Desisalva a spus…
Multumesc Janet! incearcati-le ca-s tare bune...
Desisalva a spus…
Multumesc asemenea ochi_verzi!
Anonim a spus…
Foarte buna reteta:) Ne spui insa si cate oua pui? Merci:)
Desisalva a spus…
scuze, am uitat ;))
4 oua