Salata de fasole cu legume

salata de post cu legume, boabe de fasole albaReteta salata de fasole de post cu legume
Ingrediente:
- 500g de fasole fiarta
- 1 ceapa mare
- 1 ridiche neagra medie
- 1 legatura de spanac
- 1 sfert de telina medie
- 1 morcov mediu
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- 2 gogosari la otet
- 100g de masline
- 3 linguri de ulei de masline
- 2 linguri de otet de vin
- sare, piper.

Mod de preparare:
Se pun fasolele fierte intr-un vas mai mare, taiem ceapa si ridichea julien, morcovul si telina o dam prin razatoarea mai mare, gogosarii ii taim cubulete, spanacul il rupem in bucati cat de mari se doreste cu mana, maslinele se pun intregi, se taie verdeata, se asezoneaza cu sare si piper, amestecam ingredientele iar la final adaugam uleiul si otetul si amestecam din nou. Este o reteta usoara, delicioasa si foarte satioasa, recomandata in orice anotimp. Pofta buna!

Comentarii