O intrebare de la Laura

Buna iubita, acu am ajuns acasa si nu m-am putut abtine fara sa nu trec repede - repede in revista peste site-ul tau cu retete delicioase si foarte aratoase, apropo ia zi-mi si mie niste secrete pentru un par sanatos si un ten frumos, astept cateva trucuri de la tine...:) astept cu nerabdare sa le pun aplicare mai ales ca e week-end si pot experimenta cat mai mult si mai ales ca maine seara vreu sa ies in club si doresc sa arat cat mai bine posibil,,, multumesc pentru un eventual raspuns , poooooooooop



Buna Laura! Ma bucur ca ti-au placut retetele mele...sper sa ma mai vizitezi si sa-ti placa incontinuare ce o sa vezi...Si iata cateva sfaturi pentru fiecare pe care le-ai putea incerca:
Pentru par: Inainte de spalare aplica o masca din 6 linguri de iaurt sau 3 linguri daca ai parul mai scurt cu 1 ou batut bine spuma si 1 lingura de ulei de masline. Stai cu ea 30 de minute dupa care spala parul cu sampon si ca o recomandare nu strica sa incerci Schauma(volum cu efect push-up). Sau o alta masca ar fi dintr-un galbenus de ou, 2 linguri de ulei de masline si 1 lingura de bere, se aplica pe par inainte de a-l spala. Se lasa sa actioneze 30 de minute dupa care te clatesti si te speli cu sampon. Si nu uita ca la final dupa ritualul cu masti, mereu sa folosesti un balsam fara clatire, este mai eficient decat cel cu clatire acu in sezonul rece. Dupa spalare ai putea prepara un tonic capilar pentru revigorare si un aspect cat mai sanatos din: 1 cana de apa se pune pe foc la fiert, cand incepe sa fiarba pune 1 lingura plante de mesteacan si 1 lingura plante de brusture(se gasesc la plafar si nu-s scumpe). Apoi da deoparte si lasa-l sa se raceasca complet dupa care adauga 1 lingura de otet din miere si mere si toarna-l dupa spalare pe cap si stai putin cu parul inmuiat in tonic.
Pentru fata: Masca cu argila: Amesteca pudra de argila cu cateva picaturi apa minerala si cateva picaturi zeama de lamaie. Amesteca pana devine o pasta apoi aplica pe intreaga fata si las-o sa actioneze pana se usuca de tot. Apoi clateste cu apa calduta si la final cu apa rece. Este o masca perfecta pentru toate tipurile de ten in special pentru cel acneic, pentru indepartarea punctelor negre daca se foloseste cateva zile la rand si pentru cosurile enervante care apar cand nu trebuie. Masca cu miere: Bate un albus de ou  spuma impreuna cu 2 lingurite de miere, apoi aplica spuma cu un disc demachiant pe fata curata si las-o sa actioneze 15-20 de minute, depinde cat rezisti. Apoi clateste cu apa calduta si la final cu apa rece. Cele mai eficiente masti sunt cele din fructe ai putea incerca sa aplici cateva minute pe fata bobite de struguri zdrobiti putin dupa care te clatesti cu apa rece. Sau cojile de pepene rosu sunt la fel de bune. Tai coaja de pepene in patratele si te dai pe fata si lasi pana se usuca dupa care clatesti.
Astea sunt cateva din recomandari, daca nu-s potrivite pentru tine si ai vrea sa incerci altele nu ezita sa-mi trimiti mail si sa-mi zici. Weekend placut incontinuare!

Comentarii