Aspasia supliment alimentar pentru par, unghii si piele

Aspasia este un supliment alimentar care ajuta la regenerarea parului, întărirea unghiilor si menținerea sanatatii pielii, prin actiunea data de compozitia sa complexa.

Aspasia supliment alimentar contine L-metionina, un aminoacid necesar in sinteza proteica. L-metionina este un ingredient structural al parului si trebuie să fie suplimentat prin alimentatie. Actiunea suplimentului este sustinuta de acidul para-aminobenzoic (PABA), care nu numai că reduce imbatranirea prematura, dar corecteaza si deficientele de colorare ale parului si pielii.
Aspasia supliment alimentar un pret mic pentru sanatatea parului, pielii si unghilor, 21 lei in farmacii.

Comentarii

Anonim a spus…
Am si eu o intrebare...da pofta de mancare sau ceva de genul asta... pt ca nu vreau sa ma ingras!!!!
Aneliesse a spus…
L-a folosit cineva? E recomandat pentru orice vârstă?
Desisalva a spus…
eu folosesc Aspasia de 3 zile si deocamdata e foarte bine, mananc ca de obicei, nu simt ca mi-ar da pofta de mancare mai mult decat de obicei;))
Unknown a spus…
si cam cat costa?
Unknown a spus…
aaa scuze nu am vazut ca are pretul
Alexa a spus…
Am 16 ani..pot sa i-au pastilele?
Anonim a spus…
@Alexa: poti, mai bine, sa inveti sa scrii corect! ;) Se scrie "iau pastile" , nu "i-au pastile"...
Anonim a spus…
cred ca e o greseala minora facuta din neatentie toti facem astfel de greseli deci puteai sa ii raspunzi fara sa te iei de ea
Anonim a spus…
Aceste pastile sunt bune si pentru adolescentele intre 15-17 ani sau doar pentru persoanele adulte?
Anonim a spus…
Am luat pastilele timp de 20 de zile si am constatat ca imi cade parul de 3 ori mai mult ca pana acum....asa ca renunt la ele inainte sa fie prea tarziu!
Anonim a spus…
iau pastile de 3 zile si parca imi cade mai mult par ca pana acum...trist am crezut ca e un tratament impotriva caderii parului dar vad ca m-am inselat!
Anonim a spus…
Parul trebuie sa se regenereze ...ca acest lucru sa se intample nu ar trebui mai intai sa cada cel ,, bolnav'' ...la fel se intampla si cu uleiul de ricin care ajuta la regenerarea parului.
Anonim a spus…
DE UNDE POT CUMPARA ASPASIA
Anonim a spus…
VA SALUT PE TOTI!DESPRE ASPASIA AM AFLAT DE LA UN CANAL ROMINESC,DAR MA INTREBAM DACA SE POATE DE PROCURAT SI IN REP.MOLDOVA?POATE STIE CINEVA,SCRIETI-MI.MERSI ANTICIPAT
Anonim a spus…
de unde le poti procura aceste pastile.si ce firma produce acest tratament?
Anonim a spus…
se pot procura cam din orice farmacie sau magazine de produse naturiste
Anonim a spus…
in farmacie nu am gasit . l-am gasit pe internet si mi l-am comandat. astept rezultatul.
Anonim a spus…
fetelor daca vreti sa va creasca mustacioara luati astfel de pastile...(difera de la un organism la altul pot da un rezultat bun,negativ,ori nimic nu le luati dupa capul vostru intrebati medicul ce e mai bun pt voi.)
Anonim a spus…
greselile de ortografie nu se fac din neatentie, se fac din nestiinta.......;)
Anonim a spus…
daca iau anticonceptionale pot folosi pastile
Anonim a spus…
daca fac cota cota pot sa iau aceste pastile?
Anonim a spus…
eu iau aspasia de ceva timp si e foarte ok. nush de ce spuneti voi ca va cade parul mai mult..mie una imi face bine la par si nu imi mai cade atat de mult :)
Anonim a spus…
eu am luat 20 de zile si nu da nici un efect din contra imi cade parul parca si mai mult depinde de fiecare organism sau...na
Anonim a spus…
sunt si eu in a 30-a zi de "tratament"...la fel, imi cade parul mai mult ca inainte, dar merg pana la capat , poate e ceva temporar.
Anonim a spus…
nu am gasit aspasia nici intro farmacie din moldova,cum le pot procura,va rog vreau si eu
Anonim a spus…
Raspuns pt Alexa. La farmacie am fost intrebata daca am 40 de ani. Deci, probabil nu e indicat la orice varsta. Intreaba in farmacie.
Anonim a spus…
Exista si varianta ASPASIA 40+,ce mai contine si acid hialuronic parca,indicata peste 40 de ani.
Anonim a spus…
sunt super bune si sunt in doua forme
simplu si peste 40 ani , depinde de care vreti
Anonim a spus…
Spuneam putin mai sus ca sunt in a 30-a zi de tratament.... ei bine a mai trecut ceva timp de atunci, am terminat cele 40 de pastile si sunt chiar uimita, am pielea capului plina de firisoare de par,chiar s-a regenerat ff bine, se pare ca a functionat. Parul imi pica in limite normale,Va recomand, pupici.
Anonim a spus…
Buna seara, sau mai bine buna dimineata! O sa fiu succint, poate reusesc sa vin in ajutorul cuiva. am 25 de ani si am tot mai des intalnita problema (caderea parului). Cred ca este ereditar. Eu folosesc Aspasia deja de 4 luni in combinatie cu Chelstop de la Hofigal. Rezultatul este urmatorul: pe unde nu mai aveam par deloc (lateralele fruntii) mi-au aparut firicele foarte fine de par iar in crestet si putin la spate nu imi pot da seama... cred ca tot a mai picat dar mult mai putin. Orice tratament pentru caderea parului este de lunga durata iar afirmatiile ca iau nu stiu ce de o saptamana si nu s-a intamplat nimic sunt inutile. Eu ma tund foarte scurt si cred ca este un avantaj. Noapte buna si un par cat mai bogat.
Anonim a spus…
sunt foarte bune. iau de 15 zile si nu mai imi cade parul aproape deloc.. e excelent
Anonim a spus…
dar de unghii si de piele nu spune nimeni nimic?????
Anonim a spus…
la unghii nu am vazut niciun rezultat.....mi se exfoliaza ca si inainte, doar asupra parului a avut efect.
Anonim a spus…
Chiar accelereaza cresterea mustatei?si se pot folosii si adolescentii intre 15-17 ani de aceste pastile?pot avea efecte adverse?
Anonim a spus…
si cum se iau aceste pastile ???dupa masa sau inainte ???si cate pe zi ???
Anonim a spus…
buna, vad aici zeci de intrebari de genul : cate se iau, cum se iau, inainte de masa, dupa masa, etc"....cautati pe net prospectul si veti gasi toate informatiile corecte. Chiar daca este adevarat ca rezultatele depind de la unul la altul, nu cred ca acest medicament favorizeaza caderea parului in cantitate mai mare..eu iau , ce i drept abia am terminat o folie si mari schimbari nu vad, dar parca totusi nu mai las atatea fire negre si lungi in urma mea. Tratement minune, iar nu exista, asa ca , eu, ma voi tine de pastilele astea si de frectie cu tinctura de ardei iute. Si acum sa imi scuzati exprresia dar as manca si un cacat , doar sa am parul des si frumos. Acestea fiind spuse, va doresc somn usor
relle a spus…
Okay, deci: eu tocmai mi-am terminat a 2-a cutie si o incep maine pe a 3-a.
Pt ca majoritatea oamenilor nu inteleg treaba asta, va voi explica: Aspasia contine vitamine si minerale SIGUR implicate in regenerarea parului. B-urile si Zincul in special, C pt colagen siA si E pt piele mai mult. Ceea ce trebuie sa intelegeti e ca aceste vitamine si minerale au nevoie de un timp lung de actiune (3-6 luni) pt a se vedea o schimbare. Daca nu vedeti o schimbare, inseamna ca nu l-ati folosit destul sau ca aveti o problema care nu poate fi rezolvata cu vitamine+minerale (va cade parul de stres, si da, se poate.)

Apropo, aia cu "ma ingras de la vitamine" sau "imi dau pofta de mancare" e vrajeala ieftina de la tara. Nu au calorii, nu dau pofta de mancare, daca ceva, dupa un timp indelungat o scad pt ca organismul nu mai are nevoie de la fel de mult ca inainte pt ca le obtine din pastiluta. Oricum, nu interpretati asta ca "ah, iau vitamine si mananc burgeri si voi fi sanatos/sanatoasa". Dar ca idee, NU aveti cum sa va ingrasati de la ele.

Cum a mai spus cineva, si mie mi-au aparut mici firicele proaspat rasadite (am luat 80 de zile)

Sper ca v-a fost de folos explicatia!
Anonim a spus…
dar la unghii ? are cv efect ?
Anonim a spus…
Intr-adevar efectul se poate vedea dupa cateva luni ( cel putin 3). In prima faza, cand probabil incepe organismul sa le "recunoasca" si sa se "regenereze" efectul este unul ivers, in sensul ca firul de par este mai subtire si cade mai mult. Eu sunt la cea de-a 3 cutie, unghiile sunt intr-adevar mai "strong" - vizibil, tenul s-a curatat, dar la par mai trebuie "lucrat", oricum cred - parerea mea - ca ar trebui luate vreo 6 luni si cate 2/ zi, una este mult prea putin. Succes!!!
Anonim a spus…
daca aveti probleme cu parul, incercati VITAMINES FOR THE HAIR de la Natures Bounty. Costa in jur de 50 ron cutia cu 65 pastile, dar rezultatele sunt super. 2 cutii sunt suficiente. Coafeza mea a ramas surprinsa de modificarea structurii parului meu in 4 saptamani. Nu am observat sa creasca pofta de mancare, cred ca e mai mult o idee care evident da rezultate atata timp cat o alimentezi. Mult succes.
Anonim a spus…
am cumparat si eu aspasia de la farmacie in ideea ca vor fii si unghiile mele mai sanatoase nu se vor mai rupe si nu se vor mai exfolia...parul meu e destul de des si sanatos dar nu am gasit ceva individual doar pt unghii...sunt curioasa de rezultat
Anonim a spus…
Buna ziua,

Eu iau Aspasia 40+(l-am luat si pe celalalt, pana sa aflu de cel destinat femeilor de peste 40 de ani)si pot sa spun ca nu-mi mai cade parul,se regenereaza (am foarte multe fire de par scurte),iar parul arata mult mai bine(straluceste)......Il iau de 6 luni si cred ca ptr a vedea rezultate trebuie sa ne inarmam cu rabdare.Nu renuntati!Eu il recomand din toata inima.A,si apropo, mie nu mi-a creat pofta de mancare.
Anonim a spus…
mi-am cumparat si eu astazi;))...sper ca o sa dea rezultate si din cate vad pe aici sunt pareri bune despre acest supliment alimentar...paa:*
Anonim a spus…
N-am constatat miracole in privinta podoabei capilare, insa unghiile sunt mai rezistente (am luat in jur de 50 pastile)!
Paduraru V.
Anonim a spus…
Vroiam sa intreb si eu un lucru. Am inceput sa folosesc si eu acest produs, dar am constatat ca aceste vitamine contin si 3 E-uri destul de periculoase (cel putin din cartea E-urilor asa reiese - citind despre cele 3). E posibil sa afecteze organisumul, chiar daca sunt in cantitati foarte mici? Multumesc
Anonim a spus…
Am luat 20 de zile Aspasia. Nu mi-au provocat pofta de mancare dar dupa 10 zile imi cadea si mai tare parul iar dupa 2 sapatamani mi-au aparut si niste bubite/cosuri pe gat, piept si umeri. Am crezut ca sunt din cauza caldurii si am continuat sa iau pastilele. Dupa 20 de zile am intrerupt tratamentul iar in primele zile mi-au disparut acele bubite fara sa folosesc nimic altceva. Nici parul nu mai cade la fel de rau...Ce pot sa spun ? Asta a fost reactia organismului meu...
Anonim a spus…
mi-am cumparat si eu astazi sper sa dea rezultate
Anonim a spus…
cred ca se poate gasi si la magazine naturiste.am folosit aspasia cam un an(tinanad pauza cateva saptamani si nu mam mai vopsit deloc) si sunt destul de multumita cu rezultatul,dar am folosit in aceasi timp ceva tonic capilar deci nu stiu exact care dintre cele 2 tratamente functioneaza mai bine.chestia ii k lumea crede ca daca ia niste pastile si cu asta basta stopeaza caderea parului...problema rezolvata...total gresit..stresul,lipsa de vitamine, minerale,mancare sanatoasa,toate astea la fel trebuiesc schimbate mdul de viata..astfel no sa mai fie atatea probleme de sanatate..(nu contine hormoni,nu da pofta de mancare ..si nu va creste mustacioara!!)...bafta
Anonim a spus…
Am folosit si eu! Din pacate nici organismul meu nu reactioneaza bine la astfel de pastile. De cand folosesc imi cade mai mult par si cum a spus si "anonim" mi-a aparut si mie niste cosulete pe gat si nu stiam de unde.....citind cele mai sus mi-am dat seama... :|
Anonim a spus…
Si eu iau aceste pastile de 30 de zile, efectul fiind mai vizibil cu fiecare zi, unghiile s-au intarit (unghiile mele erau foarte moi si se rupeau imediat cum cresteau putin), parul nu-mi mai cade asa de rau si au crescut alte firicele in tot capul.
Am si eu doua intrebari, dar oare cine este "autorizat" sa raspunda?
1. Barbatii pot sa ia aceste pastile? Vor avea efect si asupra lor?
2. Aspasia 40+ poti sa le iei si la 38 de ani?
Anonim a spus…
Buna ziua: Iau ASPASIA cam de 3 luni si imi spal parul cu sampon Favisan. Sumt foarte multumita de rezultate pt ca intr-adevar parul nu mai cade atat de mult! Produsele le procur din plafar, unde dupa parerea mea sunt preturile mai convenabile cu toate ca nu costa foarte mult si si le pot permite orcine!
Andreea a spus…
Nu te poti astepta la "pastila minune" fara sa faci nimic.Degeaba iei comprimatele daca regimul de viata este unul precar.Trebuie sa ai o alimentatie corespunzatoare (sa ai zilnic aportul necesar de minerale, saruri, vitamine, proteine s.a.), sa te odihnesti cand trebuie si cat trebuie, ca in primul rand rezultatele in exterior vin din interior.Pentru ca parul sa se regenereze mai intai trebuie sa cada si cel care este fragil, dand astfel voie sa creasca unul cu radacina puternica si rezistenta.
Andreea a spus…
Parul se regenereaza cu ajutor si ramane asa doar daca ati avut parul des si vi s-a rarit in urma unor intamplari mai putin fericite (eu una acum 7 ani am fost iradiata de 6 ori in 5 luni, cand la 6 luni se face maxim 1 radiografie, iar asta a fost ceva gen radioterapie - similar chimioterapiei), si am pierdut foarte mult par atunci, fiind o persoana cu parul aproape des, ajunsesem sa-l am foarte rar. In cazul in care suferiti de o forma de alopecie, din pacate nu va avea efectul scontat decat pe perioada tratamentului. Si mai este ceva, fiecare organism raspunde diferit la tratamente.
Andreea a spus…
Vine mai tarziu raspunsul dar mai bine decat niciodata. E-urile acelea sper ca nu te refereai la extractele de equisetum arvense (coada calului) si urzica. In acest caz, ma poti crede pe cuvant ca sunt bune :)
Anonim a spus…
Eu am luat 2 cutii, adica 80 de zile si a dat rezultate. Mi se exfoliau unghiile foarte tare si dej dupa o luna av vazut o schimbare. Recomand tutror. La par nu am observat sa ma ajute, dar eu oricum pentru unghii l-am luat.
Anonim a spus…
Buna,

si eu am luat Aspasia in decembrie anul trecut tot pentru exfolierea unghiilor. aveam o mare problema si niciun lac tratament (foloseam ceva d ela Rimmel care zicea ca in 14 zile iti repara unghiile) si nk. Am rezolvat problema cu Aspasia si m-a tinut pana acum o saptamana cand m-am trezit iar cu unghiile exfoliate toate. Asa ca am sa incep iar tratamentul. Eu zic ca merita sa iei o luna pastilele si sa nu mai ai probleme o jumatate de an. La par nu am observant nimic, imi cade destul de mult cand il spal (de 2-3 ori pe saptamana.
Anonim a spus…
Pot sa iau pastilele daca am doar 16 ani?
Unknown a spus…
Buna ziua...am inceput si eu sa iau aceste pastilute...le-am gasit in farmacie...as dori sa stiu daca ingrasa....
Anonim a spus…
Cred ca au trecut 2 saptamani de cand iau cate o pastiluta Aspasia in fiecare zi si sunt extrem de fericita ca am crezut-o pe cuvant pe farmacista care mi-a recomandat aceste suplimente impotriva caderii parului. Cum am incercat tot ce se putea incerca, mi-am spus ca n-am nimic de pierdut daca dau 20 lei pe o cutie cu 40 de pastilute + un aparat de masaj capilar cadou.
Parul meu cadea in cantitati impresionante si eram la un pas de depresie, iar al meu concubin, de o criza de nervi pentru ca parul meu era peste tot.
De fiecare data cand il spalam, blocam scurgerea dusului, iar cand il uscam, trebuia sa dau cu aspiratorul neaparat pentru ca era plin de par pe covor. Nu mai aveam somn noaptea la gandul ca voi cheli in scurt timp. Chiar ma gandeam cum de mai am par in cap la cat de mult imi cade in fiecare zi.
Vazusem reclame pentru Aspasia, dar nu am crezut o iota din mesajul transmis pana cand nu au trecut cateva zile de cand luam pastilele si am vazut ca s-a diminuat considerabil cantitatea de par cazuta la spalare, uscare, pieptanare.
Dupa o saptamana deja numarat pe degetele de la o mana firele de par din dus, la uscare cadeau asa, de bun simt, cateva fire, iar perna mea nu avea nici macar un fir, indiferent cat de zbuciumat as fi avut somnul:)
Voi urma tratamentul pana la terminarea cutiei si voi intreba la Plafar daca este permis sa incep alta pentru ca n-as vrea sa-mi mai lipseasca niciodata din casa pastilutele acestea verzi cu miros de mancare pentru catei:))
PS: nu, Aspasia nu creste pofta de mancare!....si nu luati aspasia 40+ ,normal ca va cadea parul ,pentru ca e pentru persoane trecute de 40 de ani ,luati aspasi simplu ! merita incercat ,chiar functioneaza,o spun din proprie experienta !!!
Anonim a spus…
Buna fetele...toata lumea vorbeste doar de caderea parului dar de crestere nu zice nimeni nimic....ajuta si la crestere?va multumesc!
Anonim a spus…
Folixin a luat cineva pentru stoparea caderii parului?
Multumesc!
Anonim a spus…
Aspacia contine 4E.uri ...dintre care 2 f periculoase 172 si 133!
Unul e cu petrol... refuzate de UE de mult!
Eu am renuntat la ele dupa 3 pils deoarece ma trezeam tremurand!
Prefer sa cumpar zinc..cupru ..magneziu ...siliciu si ce mai treb
. de la Plafar -naturale fara e.uri..
E.ul 133 provoaca leziuni la diferite organe ca ficatul etc... este cancerigen!
nu inteleg daca faci un supliment cu atatea vitamine bune pt par si unghii ...la ce mai pui E.urile astea , atat de rau facatoare?
care.i scopul?
Anonim a spus…
Cat timp sa iau pastilele ? Se face pauza intre cutii ?
Unknown a spus…
Buna. Eu doresc sa iau Aspasia pentru cresterea parului si remedierea unghiuțelor (nu neaparat pentru cadere) dar nimeni nu vorbeste si de astea :) mentionez ca am citit deja toate comentariile. P.s am 18 ani
Unknown a spus…
Sunt curioasa dc creste parul si iin alte parti ?