Cordon-bleu de pui cu sunca si cascaval cu salata de varza rosie

Reteta Cordon-bleu de pui cu sunca si cascaval cu  salata de varza rosie
Cordon-bleu este  numai bun de servit ca aperitiv la o ocazie speciala...
Ingrediente:
- 4 fileuri de piept de pui
- 4 felii cascaval Gouda sau Edam
- 4 felii de sunca
- 2 oua
- 1 lingura de mustar
- pesmet
- faina
- condimente uscate: busuioc, tarhon, oregano
- sare,piper.
Pentru salata:
- 1 sfert de varza rosie
- 1 castravete
- 1 lingura ulei de masline
- 2 rosii
- sare, piper
- optional in loc de sare: sos de soia

Mod de preparare:
Se taie un buzunar adanc in fiecare file de piept de pui si se freaca pe dinauntru si pe dinafara cu sare piper si condimentele uscate apoi se unge cu mustar pe dinauntru si se pune o felie de sunca si deasupra ei o felie de cascaval. Se inchid buzunarele cu scobitori si se tavalesc mai intai prin faina, apoi ou si in cele din urma prin pesmet si se mai reia operatiunea inca o data tavalind buzunarele prin ou, faina, ou si la urma prin pesmet(in functie de cat  de gros doriti sa iasa crusta). Se incinge uleiul de palmier sau obisnuit intr-o tigaie si se prajesc pe fiecare parte aproximativ 4-5 minute pana prinde o culoare aurie. Salata: se taie marunt varza, rosiile felii, castravetii cubulete si apoi se pune sosul de soia, piperul si uleiul de masline. Salata se serveste in frunza de salata verde alaturi de cordon bleu. Pofta buna!






Comentarii