Salata de sardine cu ricotta si coacaze rosii

Reteta Salata de sardine cu ricotta si coacaze rosii
Ingrediente:
-          1 conserva de sardine in ulei cu chili
-          1 mana de coacaze rosii
-          100 g batog de crap (specialitate de peste afumat cu diverse condimente sau se poate inlocui cu alta specialitate de peste afumat)
-          100 g ricotta
-          1 castravete
-          1 ceapa
-          1 morcov mic
-          2 rosii
-          14 masline
-          jumatate de avocado
-          jumatate de ardel gras
-          condimente uscate: piper negru macinat, chili (optional), curry.

Mod de preparare:
Se taie cubulete ceapa, castravetele, ardelul, rosiile, avocado si batogul de crap. Se paseaza sardinele cu chili si se adauga ingredientele taiate, se da morcovul prin razatoarea mare dupa care se adauga peste ingrediente maslinele, condimentele uscate dupa preferinta si la final se pune ricotta si coacazele rosii. Se poate servi simpla, cu toast integral prajit cu unt sau cu felii crocante de secara. Sa nu va sfiiti sa folositi coacaze rosii in salate pentru ca sunt acrisoare si se imbina perfect cu celelalte ingrediente. Pofta buna!





Comentarii