Coffee Slender

Slabeste cu Coffee Slender. Alt titlu mai bun nu am stiut sa pun cand vad ca pe zi ce trece apare cate un produs nou de slabit. La colectia de produse de slabit de la teleshopping se numara si Coffee Slender. Produs nou aparut, Coffee Selnder este un supliment alimentar ce contine cafea uscata congelata aromata (da parca cafeaua verde te ajuta la slabit, acu si cafeaua uscata aromata?) si acid clorogenic (ingredientul asta nu l-am mai vazut nicaieri), extras din boaba verde de cafea (stiam ca nu trebuie sa lipseasca).
In total, acestea te ajuta sa slabesti prin absortia de glucoza a corpului, contribuind la un indice glicemic echilibrat si prin urmare la reducerea grasimilor.
Cafeaua ar avea o multime de beneficii pentru slabit prin acidul clorogenic. Cafeaua Coffee Slender are de cateva ori mai mult acid clorogenic decat cafeaua obisnuita.

Rezumam calitatile Coffe Slender in cateva idei:
- are ingrediente de 10 ori mai multe decat cafeaua obisnuita
- nu trebuie sa tii o dieta neaparat;
- daca bei 3 cani pe zi de cafea Coffee Slender e suficient
- reduce pofta de dulce
- creste energia fara sa stimuleze productia de insulina
- nu are sibutramina

Cat costa Coffee Slender si de unde poate fi cumparata
Se gaseste pe www.top-shop.ro la pretul de 69 lei. Ieftin dar sa vedem ce efecte are. Persoanele care au incercat produsul rog sa comenteze. Astept bineinteles si alte sugestii de produse de slabit.

Comentarii

Anonim a spus…
las cumpara daca ar da si rezultate dar nu prea cred