Concurs 2012 www.inghetatenorocoase.ro

 Nestle ne incanta cu un nou concurs la inghetata. Vara e la inceput, inghetatele ne plac tare mult, daca tot le cumparam putem sa si castigam. Concursul se desfasoara in perioada 1 iunie - 16 august 2012...yuhuuu toata vara mancam inghetata, de ce sa nu ne facem norocul cu mana noastra...Cumparati orice tip de inghetata de la Nestle, cere cardul, razuieste-l si introdu codul pe site-ul www.inghetatenorocoase.ro sau prin SMS la 1772 si poti castiga. Numarul maxim de coduri promotionale pe care le poti introduce este de 5 coduri pe zi. Regulamentul oficial al promotiei este disponibil gratuit la infoline 021/528.1772 (numar cu tarif normal) de luni pana vineri intre orele 9.00 - 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale sau pe www.inghetatenorocoase.ro .
Premiile constau in:
- premiul pe ora: 300 RON
- premiul pe saptamana: 3.000 RON
- premiul cel mare: 30.000 RON.
Premiile se acorda zilnic in intervalul orar 10.00 -  20.00.
Avand in vedere ca eu mananc 3 inghetate pe zi, mai adun inghetatele mancate de ceilalti membri ai familiei si poate am o sansa la castig. Mananc si sper!;))
Succes!

Comentarii

Anonim a spus…
Am castigat anul trecut 100 euro.Anul asta sper la mai mult.Oricum,toti suntem castigatori cumparand inghetate delicioase,fine,diversificate.Multumesc.
Anonim a spus…
Tocmai m-am intors de la cumparaturi de la Mega Image (Bucuresti - Rahova). Printre altele am luat si inghetata Nestle - am cerut cardul si mi s-a spus ca nu au carduri si nu stiu de nici un concurs.
Desisalva a spus…
Nu aveau carduri pentru ca asa cum am zis si la inceput in text concursul incepe abia pe 1 iunie, si daca vrei sa te convingi ca exista concursul a aparut reclama cu acesta si o poti vedea si la tv. Oricum succes la urmatoarele inghetate!;)
Anonim a spus…
am trimis si eu 5 carduri si am luat cardu meu
Anonim a spus…
unde pot baga codurile
Anonim a spus…
unde pot baga codurile
Anonim a spus…
dc nu se activeaza.contul.......si unde intrucem codurile.....
Anonim a spus…
Joc pentru cele doua nepoate si sper sa fie cu noroc cu noroc.Inca n-am castigat niciodata.
Un bunic din Oradea.
Anonim a spus…
numi trimite confirmare email
Anonim a spus…
Am mancat inghetata sa dau in diabet si nu stiu unde pot baga codul??????ce facem,,,,,, nu mai cumpar
Anonim a spus…
unde se baga codurile?????????
Anonim a spus…
tot incerk sa trimit codul da unde il accesam nu am gasit unde sa-l trimit
Anonim a spus…
Oprostie cu codul asta intotdeanua a fost asa complicat. Pune lumea sa ia inghetata sa trimita coduri si cand vrei nu ai cum.
Anonim a spus…
Codurile unde se baga?????
Anonim a spus…
daca scrii tot ce ti se cere poti castiga cu adevarat bani??
Anonim a spus…
cred ca e o mare vrajeala . Unde se baga codul????/
Anonim a spus…
poate cineva sa ne spuna unde sau cum se baga codurile?
Anonim a spus…
amancercat sa trimit codurile dar nimic nu arata sabag codul undeva
Anonim a spus…
Salut oameni buni...eu cred ca e o mare teapa.banii castiga rudele, prietenii, copiii celor care lucreaza la nestle...e asa mare ghinion sa trimiti 100 si ceva de coduri si nimic? Eu cred ca e doar un mod de a se face reclama firmei Nestle...firma de 2 lei!nu se respecta...altii trimit 2 coduri si castiga..eu trimit peste 100 si nimic, nu stiu ce sa mai cred...
Anonim a spus…
Codul se introduce la ei pe site (faci cont, activez linkul din mail si gata) sau trimitand sms la 1772.
Anonim a spus…
Normal ca este o mare inselatorie.Eu mananc cel putin 5 inghetate zilnic si trimit tot atatea coduri.Impreuna cu sotia am trimis peste 200 de coduri pana acum.Dezamagire mare--- NU AM CASTIGAT NIMIC si sincer sa fiu nici nu mai sper la vreun castig.Sunt foarte curios ca cunosc pe cineva care a castigat pe bune.
Anonim a spus…
unde la naiba se baga codurile astea? cred ca e o mareeee cacialma,nu le putem baga pe net dar probabil se asteapta sa le bagam prin tel contra cost...raportat la nivel national...bingoooo retelele de telefonie.