Criolipoliza ingheata celulita si o distruge

Celulita este foarte inestetica si nu repezinta un risc pentru sanatate decat daca persoana este obeza. De obicei coapsele si fesele sunt mai expuse la formarea celulitei. Ea apare atunci cand nivelul hormonilor de reproducere se modifica de exemplu la pubertate, in timpul sarcinii, la menopauza, in cazul femeilor care iau pilule contraceptive dar si din cauza unei alimentatii dezechilibrate si nesanatoasa. Dar si proasta circulatie a limfei datorata excesului de grasime, lipsei de exercitiu fizic sau retentiei de lichid poate duce la acumularea celulitei, de asta si femeile care nu sunt supraponderale au totusi celulita.
Pentru a scapa de celulita trebuie sa va pastrati greutatea la un nivel normal, sa evitati ingrasarea brusca, sa faceti exercitii fizice, masaje anticelulitice dar sa aveti si o alimentatie echilibrata. Dar daca va ganditi sa scapati mai repede de ea fara prea multe eforturi puteti apela la chirurgia plastica pentru a va indeparta surplusul de grasime dar aceasta implica si unele riscuri. Insa mai nou a aparut cea mai eficienta metoda de liposuctie non-invaziva si fara durere ce se numeste criolipoliza.
Aceasta procedura raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii, temperatura scazand pana la 0 grade Celsius omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii iar in final celulele adipoase se elimina prin ficat. Cu ajutorul criolipolizei testutul adipos de la nivelul coapselor, feselor, bratelor, abdomenului, soldului, spatelui este inghetat si apoi eliminat in mod natural de catre organism. Aceasta procedura de inghetare a tesutului adipos nu necesita anestezie, incizii sau injectari ca in cazul liposuctiei, nu necesita internarea si nici nu implica vreun disconfort pentru persoana care apeleaza la aceasta procedura. In functie de grosimea stratului de grasime fiecare zona tratata trebuie expusa la frig pentru un interval diferit ceea ce inseamna ca vor fi nevoie de cateva sedinte in plus.
Beneficiile criolipolizei:
- rezultate de durata
- metoda fara durere, se va simti doar la inceput o presiune in zona de tratament si o senzatie de frig iar la finalul procedurii va fi prezenta o roseata si o amorteala care vor disparea dupa cateva ore
- reduce grasime cu cel putin 25 % - 40 % doar dupa o sedinta
- lucreaza doar zonele cu probleme
- nu necesita perioada de recuperare
- procedura se repeta daca este cazul dupa 6-8 saptamani
- grasimiea este eliminata treptat si definitiv iar cu o alimentatie echilibrata si exercitii fizice rezultatele vor fi de durata.
In functie de stratul de grasime sunt necesare de 1-3 sedinte iar perioada dintre sedinte trebuie sa fie de minim 45 de zile
Aceasta procedura este valabila atat pentru femei cat si pentru barbati care vor sa scape de stratul de grasime de pe anumite zone, in plus chiar poti scapa si de cativa centimetri.
Pretul unei sedinte este de 1500 RON.

Comentarii