www.coca-cola.ro "Castiga in ritmul milioanelor de premii!" 2012

Castiga in ritmul milioanelor de premii cu noul concurs Coca Cola. Olimpiada e un bun prilej de a face o promoție cu premii chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni a luat sfârșit concursul Coca Cola Euro.
Ce trebuie sa faci pentru a castiga:
De retinut ca produsele participante la promotie sunt toate sticlele de CocaCola sau CocaCola Zero. Nu participa la promotie dozele de suc Coca Cola.

Sub capacul fiecarei sticle poti gasi mesajul castigator "STICLA", insemnand ca ai castigat o sticla de 500 ml care poate fi ridicata de la centrele de premiere. Lista cu aceste centre poate fi vazuta pe www.coca-cola.ro.
Daca sub capac vei gasi un cod alfanumeric, trimite-l pe www.coca-cola.ro sau trimite-l prin sms la la 1789 si poti castiga unul din cele doua SMART TV in fiecare zi.
Succes si pastreaza codurile pentru validare.



Comentarii

Anonim a spus…
Vrajeala concursul asta, pana acum nu s-a afisat nici-un castigator desi trebuia sa se dea 2/zi, de asemenea nu mai trimit confirmari prin sms/mail de inregistrare in concurs. Mincinosi!
Anonim a spus…
Poate citesti regulamentul, prima extragere este pe 16 iulie!
Anonim a spus…
unde pot sa pun shi eu un cod
zsido florian gabriel a spus…
in viata mea nu mai cumpar coca cola am doua capace sub care este sticla si nu pot sa ridic de nicaeri ,ma numesc zsido florian din tg secuiesc cand am incercat sa ridic sticla de 500 ml mi sa spus ca sau terminat , desi durata campaniei este pana la 31 august.
Anonim a spus…
x9v4yh9k
Anonim a spus…
nu s-a afisat nici un castigator desi au trecut 3 zile de la data extragerii...tot mai mult ma gandesc ca e la misto concursul..
Anonim a spus…
cum introduc codurile
Anonim a spus…
pana cand se trimit codurile?
Anonim a spus…
Unde pot sa inscriu si eu codu?
Anonim a spus…
TZEAPA MARE
AM 4 CAPACE CASTIGATOARE "STICLA" SI IN TOATA CONSTANTA NU EXISTA UN CENTRU DE PREMIERE DE UNDE SA LE RIDICI NIMENI NU STIE NIMIC
RRRRUUUUUSSSSIIIIINNNNEEE COCA COLA
Anonim a spus…
und escriu codu???
Anonim a spus…
am doua capace sub care scrie STICLA . s in Sibiu. De unde ridic sticlele de cola ?
Unknown a spus…
daca este de la promotia care se desfasoara acuma
premile le puteti ridica de la benzinariile MOL, ROMPETROM SA MAGAZINELE PARTICIPANTE SAU SUNATI LA NUMARUL DE TEL GRATUIT 0800.080.800 SI VA SPUNE UN OPERATOR DE LA COCA-COLA DE UNDE SA VA RIDICATI PREMILE EU ASA AM FACUT SI AM CASTIGAT NU ESTE VRAJEALA SAU MINCIUNI.BOGDAN BUCURESTI
Unknown a spus…
NU SUNT MINCIUNI SUNATI LA TEL 0800080800 SI VA SPUNE DE UNDE SA RIDICATI PREMILE EU AM CASTIGAT
PENTRU CA AM SUNAT
Anonim a spus…
UNDE SCRIU CODUL
Anonim a spus…
Pe mine in 16 iulie m-au anuntat ca sunt castigatoare!!! Da, suntem trecuti ca si in curs de validare pt ca minim 1 sapt, max 1 luna pana vin tv acasa... oana nu semnez de primire, tot in curs de validare raman. Un cod am trimit in 10 iulie. Unul singur, dupa ce promotia anterioara am trimis vreo 60 (toti colegii imi dadeau mie codurile, fiind convinsi ca ei nu sunt destul de norocosi). Am zis ca nu mai trimit ca nu se castiga... si in dimineata aia totusi am trimis codul. Dupa 6 zile m-au anuntat ca am castigat... toate le-am aruncat afara din geanta sa gasesc capacul! Dar l-am gasit. Acum astept televizorul :D
Anonim a spus…
unde introduc codul???
Anonim a spus…
eu la concursul trecut am castigat o mingie si nu am avut de unde sa o ridic la toate centrele nu aveau pe stoc de la jumatea concursului le da pe sub mana . mincinosii.
Anonim a spus…
este foarte adevarat concursul
Anonim a spus…
eu azi am ridicat 7 sticle de 500 ml deci nu e vrajala
Anonim a spus…
sticlele se ridica de la diferite magazine.Am avut si eu un capac si am mers la un magazin unde mi-au dat o sticla de CocaCola de 500ml.Iar o prietena a avut si ea 3 capace, iar la una dintre sticle i-a cazut un capac pe care scria ,,sticla''.
Anonim a spus…
lol
Anonim a spus…
VB.LA LUME.UNDE SKRIU CODU'???SUNTE-TI BULANGII KU "CONCURSUL"ĂSTA?
Anonim a spus…
unde se trimit codurile?
Anonim a spus…
concursu coca cola este teapa
raluca a spus…
codurile se trimit aici; https://promotiecokesummer.ro/#/intra-in-promotie
Anonim a spus…
hotarativa e teapa sau nu????????????????????????
Anonim a spus…
f74u7aw3
Anonim a spus…
daca este vreun record la baut cocacola sunt dispus sa il dobor,[email protected]
Anonim a spus…
BAI TEPARILOR,AM UN VECIN CARE A LUCRAT LA COCA-COLA 2 ANI,IN BUCURESTI SI SPUNEA CA EXISTA LA DEPOZITUL CENTRAL O HALA PLINA CU PREMII, CARE AU FOST RIDICATE DOAR PE HARTIE SUB NUME FALSE SI DE UNDE SE SERVEAU SEFII CAND AVEAU NEVOIE DE CEVA.TRISORI SI MINCINOSI.
Anonim a spus…
sunt niste mincinosi te suna ca ai castigat am depus niste bani pe un nume am trimis la mangalia costanta a spus ca vine un curier sa-mi aduca premiu tot caut dar i dau i judecata
Anonim a spus…
am luat teapa sunt niste mincinosi
Anonim a spus…
aveti o pagina groaznica va doresc sa dati faliment
Unknown a spus…
Eu am castigat unu