Concurs 2013 PROFI "Ceata lui Piţigoi"

Magazinele Profi din Romania au organizat in preajma sarbatorilor de iarna o promotie pentru toti cei care fac cumparaturi in aceste magazine. Parintii cumpara iar copiii castiga! Aceasta promotie se desfasoara in perioada 1 decembrie 2012 - 5 aprilie 2013. Produsele participante la promotie sunt toate produsele comercializate in cadrul magazinelor Profi in perioada promotiei, cu exceptia tutunului.
Ce trebuie sa faceti?
In cadrul aceastei campanii promotionale toti clientii Profi care fac cumparaturi in magazinele participante la promotie primesc un sticker securizat la fiecare 25 lei cheltuiti in magazine. Pentru bonurile fiscale cu valoare mai mica de 25 lei, nu se va primi niciun sticker.
Stickerele le primiti imediat dupa emiterea bonului fiscal. Acestea le lipiti pe un talon pe care il veti primi gratuit in magazinele Profi, la casa de marcat. Taloanele se vor completa cu stickere in ordinea numerelor din casute. Suplimentar, mai puteti obtine stickere daca achizitionati si "produse sponsor", ce sunt semnalizate la raft cu insemnele campaniei promotionale. Pentru produse sponsor achizitionate in valoare de 10 lei primiti un sticker.
Pe talon se regasesc jucariile de plus care vor fi oferite ca premii si rezumatul regulamentului campaniei promotionale.
Premii:
- cand ati completat intregul talon cu 30 de stickere lipite individual in spatiul marcat pe talon in ordinea numerotarii, trebuie sa va prezentati cu talonul la casa de marcat si in baza acestuia veti putea achizitiona, la alegere, una dintre cele 8 jucarii de plus din “Ceata lui Piţigoi”, la pretul promoţional de 0.01 lei. 
Cu siguranta va veti bucura copiii cu aceste jucarii simpatice. Succes!

Comentarii

Anonim a spus…
Ce prostie! Daca vreau o jucarie de plus o cumpar de la un magazin de jucarii (care costa mai putin de 10 lei). Nu trebuie sa cumpar produse de la Profi in valoare de 30 stickere x 25 lei ca sa-mi dea o jucarie de plus... Aberant!
Anonim a spus…
nu numai ca este o prostie ,dar sunt nesimtiti,te duci si cumperi,produsenici macar nu te intreaba daca participi la colectionearea stikerelor ptr ceata lui pitigoi,dar apoi sa-ti m-ai dea si stikere.Sunt persoane care nici nu vrea sa auda de stikereke lor ptr maimutoi,iar daca ceri persoanelor careli se da stikere se uta cu o invidie,la cel care le da altor persoane
rusine sa le fie