Ambasadoarele Visurilor pentru educație

Susține alături de Always transformarea visurilor în realitate pentru educație. Tot ce trebuie să faci este să strângi cât mai multe puncte până la finalul campaniei. Câștigi puncte în urma acțiunilor săptămânale sau activităților suplimentare.
În fiecare săptămână alte 3 acțiuni vor fi disponibile iar dacă ratezi una, poți oricând să te întorci și s-o completezi. La final, în funcție de numărul punctelor acumulate, primele 20 de participante vor fi desemnate semi-finaliste și vor putea să-și aleagă 2 cărți dintr-o listă predefinită.
Primele 4 dintre semifinaliste vor deveni Ambasadoarele Visurilor pentru educație.
Cele 4 ambasadoare vor merge împreună cu Sore, Alina și Cristina la una dintre școlile cu acces redus la resurse materiale, care va beneficia de donații Always.


Always donează echipamente didactice și materiale educaționale către 4 școli din România. Donația face parte dintr-o inițiativă derulată de Always, cu dorința de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de învățare din școlile cu acces redus la resurse materiale.

În România, deprinderea noțiunilor de bază se dovedește dificilă pentru aproximativ 40% dintre adolescenții de 15 ani, care întâmpină dificultăți la citire (capacitatea de înțelegere a unui text), potrivit Raportului 2011 OECD/PISA, Ciclul de testare 2008-2009, publicat pe site-ul Centrului Național PISA.

Campania se desfășoară pe pagina de Facebook Always România.

Comentarii