www.promotie-kamis.ro: concurs condimente Kamis

Campania se desfășoară în perioada 30 septembrie - 24 noiembrie 2013. Produsele participante la campanie sunt cele marca Kamis comercializate în mod individual, în toate formele: tuburi, râșnițe, borcane, indiferent dacă acestea au fost marcate la raft cu etichetă promoțională sau nu.
Pentru a participa concurs, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant, marca KAMIS, sa primeasca bonului fiscal aferent achizitiei si inscrie in Campanie numarul bonului fiscal, in perioada 30 septembrie 2013, ora 00:00 si 24 noiembrie 2013, ora 23.59 (inclusiv), prin una din cele 2 modalitati de inscriere si anume:

- prin SMS la numarul 1767, numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote

- prin intermediul site-ului www.promotie-kamis.ro Fiecare numar de bon fiscal poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa.

Comentarii

Anonim a spus…
cuisoare de la kamis - foarte bune !
Anonim a spus…
este o minciuna ...totul !
Nu ai cum trimite nr bonului fiscal pt ca nu exista o rubrica cu aceste date,
deci di nou ..."o teapa
Desisalva a spus…
Pentru a putea introduce numarul bonului fiscal trebuie sa intrati pe site-ul concursului www.promotie-kamis.ro . Mai intai trebuie sa va inscrieti si sa va faceti un cont apoi veti putea introduce si numarul bonului fiscal. Mult succes!
Anonim a spus…
Teapaaaa!