Catalog Avon campania C3 pentru februarie - martie 2014

Avon este revista frumusetii conceputa pentru toate femeile si barbatii, oferind produse care pun in valoare adevarata frumusete exterioara si interioara. Noul catalog Avon campania C3 2014 este valabil in perioada 13 februarie - 5 martie 2014, iar in interiorul acesteia veti regasi informatii variate despre produse de ingrijire, inovatii de frumusete si sfaturi din partea expertilor.
Pentru ca va place sa aratati tot timpul bine, sa fiti frumoasa indiferent de varsta si moment, gratie acestui ceas Natalee elegant, rafinat si feminin, punctualitatea va fi atuul vostru, la pretul de 49,99 lei. Asortati-va tinutele cu acest ceas modern oferit de Avon. 
Va veti simti si arata minunat daca pielea este catifelata in aceasta iarna. Va doriti sa va bucurati de senzatia unica pe care v-o confera un parfum rafinat? Bucurati-va de perfectiunea rutinei Today Tomorrow Always la set: parfumul va invaluie intr-o eleganta clasica si sofisticare atemporala iar crema de corp din aceeasi gama hidrateaza si lasa in urma o aroma delicata, ce confera un plus de prospetime si intensifica aroma parfumului. Setul contine apa de parfum, mini-apa de parfum si crema de corp la pretul de 79 lei.
Descoperiti cele mai bune preturi ce va dau o stare de bine si va aduce zambetul pe buze, in catalogul Avon C3 2014. Sursa: www.facebook.com/ella89avon.

Comentarii