Concurs Delaco 2014 - inscrie-ti sendvisul si castiga!
pe
Solicitați un link
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Alte aplicații
Sendvisul nu mai este doar o felie de paine cu branza. De-a lungul timpului, acest preparat a fost reinventat si s-a stilat. Nu stiu daca este cineva caruia sa nu-i placa sendvisurile, dar eu cu siguranta sunt cel mai mare fan sendvisuri si nu-mi lipsesc in nici o zi, nu o sa ma satur niciodata de ele, prefer sa renunt la orice alta mancare. Iar preferatul meu e cel cu muschi sau pastrama de porc de casa, cascaval rotund si branza topita (ambele de la Lidl) sau cu crema de branza si cascaval rotund, leurda (acu cate este, apoi folosesc frunze de salata verde), sos de rosii cu mirodenii, ciuperci brune, ardei verde iute, paine toast sau cu grau intreg, alaturi de cateva masline cu usturoi, rosii cherry si castravete, facut cu ajutorul unui sandwich maker. Care este preferatul tau? Mai bine inscrieti-va sendvisul in concursul "Mister DeSendvis", ce se desfasoara in perioada 25 februarie - 7 aprilie 2014. Pentru a participa trebuie sa parcurgeti pasii de mai jos: - sa cumparati un cascaval DeSenvis Delaco cu stickerul de concurs - sa faceti un sendvis cat mai aratos si sa va scrieti numele pe sticker - sa puneti stickerul langa sendvis si sa le faceti o poza frumoasa - la final inscrieti sendvisul pe site-ul www.bucatars.ro in sectiunea misterdesenvis.bucataras.ro completand formularul cu urmatoarele date: titlu, ingrediente, fotografia sendvisului, nume si prenume, oras si adresa de e-mail. Daca nu aveti cont de Facebook va puteti inscrie sendvisul trimitand e-mail cu datele de mai sus la [email protected]. Premiile constau in: - premii zilnice: 1 set de cutite pentru branzeturi - premii saptamanale: 1 sendvis-maker - premii mari: 1 DSLR Canon D100 cu obiectiv 18-55mm, 2x Fujifilm S4800 pentru concurentii de pe locurile 2 si 3, 1x Fujifilm S4800 pentru concurentul care a inscris cele mai multe sendvisuri.
Comentarii
Trimiteți un comentariu