Inscrie codul pe www.suntrecunoscator.ro Concurs 2014 Pate Bucegi

Pate Bucegi este un produs dedicat intregii familii, sustinand optimismul, pofta de viata si armonia intre cei dragi. La ceas aniversar, Bucegi va multumeste ca stiti sa oferiti mereu informatii pertioase, va ureaza "La multi ani!" si va invita la noul concurs plin de premii speciale, care va incepe in curand. Campania promotionala "Strange semne de recunostinta si-mplineste o dorinta!" se desfasoara in perioada 19 mai - 4 iulie 2014. Pentru a participa trebuie sa achizitionati produse participante la promotie ce contin un cod unic promotional, apoi trimite-ti codul unic din spatele etichetei prin SMS la 1757 sau online pe site-ul concursului www.suntrecunoscator.ro. Avand in vedere ca acest concurs incepe pe data de 19 mai, pastrati toate codurile de la produsele Bucegi deja achizitionate, dupa care le puteti inscrie prin una dintre cele doua modalitati prezentate mai sus (am vazut ca exista deja in magazine produsele Pate Bucegi participante la promotie).
Premiile constau in:
- 1 aparat electrocasnic pe ora
- marele premiu: 2 x 10.000 Euro.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.suntrecunoscator.ro sau sunati la numarul INFONLINE 021 272 32 06.

Observatie: Pentru a nu stiu cata oara http://bloguluilouie.blogspot.ro cu toate site-urile lui (bloguluiciordel, pinguinul-betiv, bloguluisalam s.a...) da copy paste la articolele de pe www.retete-bune.net si la multe alte site-uri. E unul din site-urile care de fapt nu cauta sa aduca informatii noi pe site-ul lui ci cauta informatii sa le dea copy-paste ca sufera de lene cronica. E trist ca nu mai exista demnitate, respect si rusine in aceasta lume! :(

Comentarii

Anonim a spus…
(RECLAMATIE) EU NU GASESC SPATIUL IN CARE TREBUIE INTRODUS CODUL !!!
Anonim a spus…
eu am cumparat 2 cutii pate BUCEGI cu codul pt concurs incomplet
Anonim a spus…
unde dumnezeu e spatiul pentru introdus codul
Desisalva a spus…
Buna ziua Anonim! Spatiul de introdus codurile il veti gasi daca scrieti in bara de navigare adresa concursului www.suntrecunoscator.ro . Succes!