www.becks.ro concurs 2014 Expeditia premiilor germane

Din 11 august 2014, Becks premiaza fidelitatea clientilor sai cu un nou concurs tip introdu codul. Expeditia premiilor germane, asa cum se numeste campania promotionala va aduce pe langa premii garantate si premii prin tragere la sorti. Excursii, bani sau o masina? Ce ne asteapta oare din 11 august sticlele cu eticheta promotionala Becks?

Chiar daca Becks a fost fansată în Bremen, în 1873 ajungand sa fie berea germană numarul 1 din lume, in Romania Becks e produsa de Bergenbier, firma autohtona.

Stati aproape pentru mai multe detalii despre noua promotie Becks pe www.becks.ro.
Trimite prin sms la 1750 sau www.becks.ro, codul de sub cheitele promotionale Beck's sau Beck's Green Lemon si poti castiga:
 * 4 masini BMW seria 1
 * mii de pahare de Becks Promotia se desfasoara pana pe 30 septembrie 2014.

Comentarii

Anonim a spus…
Sunt cateva zile de cand am castigat un bax de bere Becks green lemon , am trimis un e-mail cu o copie dupa actul de identitate si o copie dupa cheita castigatoare , asa cum era in regulament , dupa care am asteptat sa ma contacteze cineva pentru a-mi oferi detalii cu privire la ridicarea premiului dar nu m-a contactat nimeni . Am sunat la numarul de telefon afisat in campanie si mi s-a spus sa merg la una din benzinariile MOL participante care se afla pe lista din regulament , sa prezint cheita si sa ridic premiul . Asta am si facut dar la benzinaria respectiva habar nu aveau de asa ceva . Acum astept de o jumatate de ora sa raspunda cineva la telefon si sa-mi dea o explicatie dar este imposibil sa intri in legatura cu cineva . Nu am pomenit o organizare mai proasta , e sub orice critica , RUSINE !
Anonim a spus…
sunt convins ca asta e o teapa si mai mare decat concursul trecut,la primul am castigat 3 ipod,la al doilea 38 6pack beks,la al 3-lea nimic si acum la fel,ba si pagina lor merge tot mai greu si erori,etc bete-n roate, dar trebuie sa fim mandri ca suntem Romani! oare de ce?
Anonim a spus…
A trecut mai bine de o luna de cand am fost anuntata ca am castigat un minibax de bere Becks si doua pahare , am fost de nenumarate ori la mai multe benzinarii participante la aceasta campanie dar nu am reusit nici acum sa ridic vreun premiu , tocmai s-au terminat peste tot , e un concurs de tot rahatul si sunt ferm convinsa ca totul nu e decat o teapa si un aranjament . Sa le fie rusine organizatorilor acestei cacialmale !!!
Unknown a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.