Ciuperci umplute cu pui si mirodenii

Reteta Ciuperci umplute cu pui si mirodenii
Ingrediente:
- 250 g piept de pui
- 12 feliute de branza cheddar
- 12 ciuperci
- 6 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 1 lingura de unt
- condimente uscate: sare roz himalayana, boia de ardei dulce, turmeric, coriandru, ghimbir macinat, chilli, scortisoara, cuisoare si nucsoara macinate.
Mod de preparare:
Se spala bine pieptul de pui apoi se marunteste in blender impreuna cu usturoiul, apoi se curata si se taie cubulete ceapa si ardeiul. Intr-o tigaie antiaderenta se topeste untul, apoi se adauga ceapa, se caleste timp de 2 minute, dupa care se adauga ardeiul rosu si puiul maruntit. Se amesteca bine pana este gata pieptul de pui iar la final se adauga condimentele uscate. Ciupercile se spala bine, se indeparteaza coditele (care se folosesc la alta mancare) apoi se pune cate o lingurita de compozitie. SE unge o tava cu putin ulei, se pun ciupercile acoperite cu o feliuta de branza cheddar si se da in cuptorul preincalzit timp de 8 - 10 minute, pana se topeste branza si acopera ciuperca. Sunt cele mai delicioase ciuperci umplute incercate vreodata. Se servesc pe post de aperitiv cat sunt inca calde. Pofta buna!

Comentarii