Concurs 2014 La Vache Qui Rit va face diminetile mai amuzante!

Cu textura sa cremoasa, fina si gustul sau delicios, La vache qui rit este baza pentru un mic dejun ideal in familie. Ce e gata rapid, tine de foame si mai e si gustos? Un sandvis! Pentru ca scoala a inceput, dar si pentru ca o idee de sandvis bun e intotdeauna binevenita, cu branza topita La Vache qui rit va puneti imaginatia la treaba.
Asadar, participati la noul concurs "La  Vaque qui rit iti face diminetile mai amuzante" ce se desfasoara in perioada 15 septembrie - 26 octombrie 2014. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa achizitionati in perioada promotiei oricare produs participant, dupa care trebuie sa inscrieti codul unic de pe eticheta promotionala, prin SMS la numarul cu tarif normal 1817 sau pe pagina de Facebook LA Vache Qui Rit Romania.
Daca aveti o idee de sandvis vesel, mai castigati inca o sansa la premii incarcand o poza cu tema saptamanii in aplicatia "Castiga premii cu veselie" de pe pagina de Facebook LA Vache Qui Rit Romania (pozele trebuie sa fie originale). Trebuie sa pastrati ambalajul ce contine codul unic dar si bonul fiscal, pentru a face dovada achizitiei produsului in cazul in care va numarati printre castigatori.
Premiile constau in:
- 379 Toaster Rohnson
- 42 Tableta Samsung Galaxy Tab 3 White.



Comentarii