Madal Bal Neera - un cocktail pentru slabit

Madal Bal Neera este un cocktail sau mai bine zis un sirop care asigură corpului toți nutrienții necesari pentru funcționarea normală a organismului, astfel încât să vă abțineți cu ușurință de la mâncarea solidă. Prin urmare s-ar putea să slăbiți. Noțiunea de post este des întâlnită pe site-ul www.neera.ro de unde puteți comanda Madal Bal Neera. Părerile pot fi împărtășite pe forumul de pe acel site.
Ce conține Neera?
Siropul este realizat dintr-un amestec special de sirop organic obținut dins eva a 5 tipuri de copaci - 4 palmieri asiatici rari și arțar. Vă puteți bucura astfel de protenice, carbohidrați la un nivel optim pentru 100 g sirop și un aport mare de minerala printre care sodiu, potasiu, mancan, zinc, calciu și fier. Procesul de slăbit intervine atunci când ingredientul Capsiasina, un compus pătrunzător găsit în ardelul Cayenne are un efect de încălzire asupra organismului. Eliberează mucusul acumulat în căptușeala interioară a organismului, în care se acumuleaza toxinile pentru o eliberare ușoară. În felul acesta organismul se bucură de un metabolism mai rapid.
Printre celelalte ingrediente se mai numără sucul de lămăie, ceaiul laxativ și apa curată.
Pentru comenzi sau mai multe informații puteți contacta distribuitorul la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0742 200 806.

Comentarii

www.naturasanat.ro a spus…
Pentru detalii si comenzi pentru Siropul Neera de la Madal Bal accesati
https://www.naturasanat.ro/1707-sirop-neera-500-ml-madal-bal.html