Ce citim în revista Asul Verde decembrie 2014

Principala cauză a bolilor pulmonare, care într-adevăr au avut o frecvență crescută în ultima perioadă, este schimbarea temperaturii. Această trecere bruscă de la temperatura călduță a toamnei la cea rece ne afectează organismul, care se adaptează mai greu, și atunci suntem mai expuși la infecții. Un motiv în plus este faptul că virusurile și bacteriile se înmulțesc mai mult la temperaturi mai mic. Doctor Cristina Gică, medic primar pneumolog oferă sfaturi vitale despre bolile pulmonare în sezonul rece.
În Asul Verde decembrie 2014 aflați și despre formula ideală pentru prevenirea și combaterea complicațiilor infecțiilor respiratorii ce constă în combinarea tratamentului clasic cu cel natural, care propune soluții unice pentru creșterea imunității și detoxifierea organismului.


Cătina, are fructele de un portocaliu viu, ce contrastează intens cu frunzele și ramurile sale albicioase, parcă mereu brumate. Este printre puținele plante medicinale care pot fi culese și acum, în timpul iernii, fructele sale rezistând pe ramuri fără să-și piardă proprietățile terapeutice chiar și la geruri de minus 40 grade Celsius și sub zăpezi de peste 1 metru. Din punct de vedere medical, aplicațiile sale terapeutice fiind atât de numeroase, încât nu ne ajunge o carte pentru a le cuprinde.
În numărul din decembrie 2014 al revistei Asul Verde veți afla cum se obține siropul de cătină și uleiul din cătină,

Citiți mai multe în revista Asul Verde, ce se găsește la orice chioșc de ziare. Preț 3.5 lei

Comentarii