Diabetrix - o soluție pentru diabet

diabetrix pret
De DIABETRIX am citit în revista Asul Verde. Probabil este singurul loc Biocrakt, firma producătoare a cumpărat spațiu publicitar. Diabetrix este un produs natural 100%, fabricat în Germania, ce vine în sprijinul persoanelor cu tulburări funcționale în metabolismul glucidelor, rezistență celulară la insulină și dereglări ale nivelului tensiunii arteriale. Produsul sprijină consumul intracelular al glucozei, contribuind astfel la menținerea nivelului normal al glicemiei. În plus, susține sistemul imunitar, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, îmbunătățind capacitatea de autoapărare a organismului și reducând probabilitatea producerii acțiunii toxice a radicalilor liberi.


Fiecare dintre cele cinci elemente naturale aflate în compoziţia DIABETRIX (Extract hidroalcoolic din rădăcini de PUERARIA THUNBERGIANA cu 40% isoflavone – 112 mg, extract apos 10:1 din rădăcini de REHMANNIA CHINENSIS – 108 mg, gelatină (capsulă), extract apos 10:1 din rădăcini de Ophiopogon japonicus – 100 mg, extract apos 10:1 din semințe de COIX LACHRYMA-JOBI – 80 mg, extract hidroalcoolic din fructe de Afin (VACCINIUM MYRTILLUS), cu 25% antocianidine – 80 mg, stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), acționează sinergic, asigurând suportul nutrițional necesar pentru funcționarea normală a metabolismului.

Acţionând direct la sursa afecţiunii, DIABETRIX îmbunătăţeşte evolutiv  starea sănătăţii persoanelor ce îl administrează, fiind, la început, un adjuvant al tratamentelor alopate, accelerând pe de o parte procesul dezvoltat de acestea în lupta cu boală, iar pe de altă parte reducând semnificativ efectele lor negative.

Datorită proprietăţilor compuşilor săi, DIABETRIX stimulează secreţia de insulină, reduce nivelul lipidelor acolo unde este cazul, reglează sau aduce aproape de valori normale nivelul glicemiei şi creşte capacitatea celulelor de a absorbi glucoza din sânge. Mai mult, ameliorează simtomele diabetului, precum polidipsia (sete excesivă) sau polifagia (nevoia permanentă de a mânca) dar şi alte simptome mai puţin perceptibile.

Efectele suplimentare ale compuşilor din compoziţia DIABETRIX protejează şi/sau stimulează şi activitatea pozitivă ale celorlalte organe sau elemente din organism, asigurând în timp, o armonie ce permite întregului sistem o mai bună funcţionare şi rezistenţă la boli.

Diabetrix poate fi comandat online de pe www.biokraft.ro la prețul de 37 lei o cutie cu 30 capsule.

Comentarii

Anonim a spus…
am crezut ca este o alta poveste despre plante.dar ce povesteca de cind fiica mea a cumparat produsul diabetrix am renuntat la insulina. nu doar aprobati, facet-ti primul pas spre linistea voastra
Anonim a spus…
eu l-am incercat, cu temeri la inceput iar acum l-am descoperit.o minune , caci am scapat de insulina si cu bani in buzunar ramasi..
Anonim a spus…
DA?
Anonim a spus…
BUNA ZIUA
MAI ESTE NECESAR SI MEDICAMENTULPRESCRIS DE MEDICUL CURANT PARALEL CU DIABETRIX ?
Anonim a spus…
Buna Ziua .
Mai trebuie luat si medicamentul (Siofor) prescris de catre medicul de nutritie in paralel cu Diabetrix ?
Anonim a spus…
Buna Ziua .
Mai trebuie continuat cu medicatia prescrisa de medicul curant in paralel cu Diabetrix ? Mentionez ca folosesc SIOFOR .