Concurs 2015 Billa si Nestle iti premiaza pofta de miscare!

Nici nu s-a incheiat concursul Billa "Fa-ti mancarea fericita" ca a si organizat un alt concurs plin de premii si mai tentante "Nestle iti premiaza pofta de miscare!". Concursul se desfasoara in perioada 1 - 30 aprilie 2015 in toate magazinele Billa din Romania. Pentru a participa trebuie sa achizitionati produse Nestle participante la promotie (bauturi, dulciuri, cereale si batoane pentru mic dejun, mancare pentru animale de companie, inghetata, produse culinare, produse alimentare pentru nou-nascuti cu exceptia formulelor de lapte Nestle NAN 1, NAN 2, Nativa 1, Nativa 2, NAN HA 1, NAN H 2, NAN fara lactoza - pentru e vedea lista  detaliata a produselor participante accesati pagina concursului www.billa.ro in sectiunea dedicata promotiilor actuale) si prezentati la casele de marcat
Cardul de fidelitate Billa Plus pentru a putea intrat automat la tragerea la sorti pentru unul din cele 180 de vouchere Billa in valoare de 100 RON fiecare si pentru unul din cele 4 premii in valoare de 7500 RON fiecare (daca nu aveti card Billa Plus puteti sa completati formularul de solicitare a cardului disponibil in magazinele Billa).


In urma cu cativa ani nu prea aveam incredere in concursuri, si din acest motiv nu prea participam. Insa mi-am facut curaj si am participat de cateva ori desi credeam ca nu o sa castig. Dar...surpriza! Chiar am castigat, si de atunci particip mai des la tot felul de concursuri.

Voi participati des la concursurile organizate de marile companii? Ati avut norocul sa va numarati printre castigatori?


Comentarii