Lidl premiaza pasiunea ta pentru gatit pe concurs.lidl.ro

Gatitul are nevoie de placerea de a incerca si de bucuria de a descoperi noi gusturi. In bucatarie este nevoie de talent, rabdare, multa munca si nu in ultimul rand de dragoste si pasiune. Iti place sa gatesti? Atunci trebuie sa participi la noul concurs organizat de Lidl, ce se va desfasura pe pagina www.concurs.lidl.ro in perioada 1 - 31 martie 2016. Cumpara de minimum 60 de lei de la Lidl si inscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la numarul cu tarif normal 1707 sau online pe concurs.lidl.ro, completand formularul de inscriere (nume si prenume, e-mail, numar de telefon, orasul si codul unic de pe bonul fiscal).
Premiile se ofera prin tragere la sorti si constau in:
- 310 x Tablete Samsung Galaxy Tab3 T116 Lite (cate 10 pe zi)
- 1550 x Voucher cadou in valoare de 50 lei (cate 50 pe zi)
- marele premiu: 1 x Bucatarie complet mobilata si utilata (extragerea marelui premiu va avea loc in data de 6 aprilie 2016).

 Imi place la Lidl ca pe langa ofertele din magazin are si o categorie cu multe retete inedite create in bucatarialidl.ro. Pe langa retete delicioase, bucataria Lidl ofera ponturi despre cum poti gati sanatos dar si frumos.


Comentarii

Anonim a spus…
Unde este formularul de inscriere? Trebuie cumpaRATE DOAR PRODUSE ALIMENTARE?
Desisalva a spus…
Formularul de inscriere il gasiti intrand pe pagina concurs.lidl.ro . Avand in vedere ca in regulamentul concursului se precizeaza doar " Fiecare client care cumpara produse din magazinele LIDL in valoare de
minimum 60 lei (TVA inclus) pe un singur bon fiscal, se va putea inscrie in campanie", putem deduce ca nu doar produse alimentare. O zi buna!
Anonim a spus…
Nu exista nici un formular de inscriere(am tot cautat pe net), este o mare minciuna, probabil ca si cea cu peturile. Vor sa trimiti numai prin SMS ca sa adune ei bani. Nu stiu de ce LIDl se implica in astfel de mizerii!!!
Anonim a spus…
Am căutat pe ”concurs.lidl.ro” Nu există niciun formular.nu toată lumea are posibilitatea trimiterii de sms-uri
Anonim a spus…
Unde pot gasi lista cu castigatorii ?
Desisalva a spus…
Am fost anuntata zilele trecute ca am castigat un voucher de cumparaturi la acest concurs si nu am trimis nici un SMS. M-am inscris doar folosindu-ma de formularul de pe site-ul lor de concursuri "concurs.lidl.ro". Mai multa atentie data viitoare si poate veti avea norocul de a va numara printre castigatori...nu are rost sa denigram daca nu suntem siguri. O zi deosebita va doresc!
Desisalva a spus…
Lista castigatorilor se poate vedea accesand site-ul concurs.lidl.ro - apasati pe sectiunea de jos "Arhiva concursuri" - apoi apasati unde apare "vezi lista castigatorilor..." la concursul la care v-ati inscris. Succes!