Castiga si Calatoreste in lumea gusturilor noi pe www.oetker.ro

Noul concurs organizat de Dr. Oetker, ne ofera posibilitatea de a ne bucura de experiente culinare noi, ce ne vor ramane in memorie pentru totdeauna. Papilele noastre gustative merita tot rasfatul din lume. Campania promotionala "Calatoreste in lumea unor noi gusturi" se desfasoara pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova in perioada 21 mai - 31 octombrie 2018. Pentru a participa trebuie sa achizitionati oricare trei produse participante la promotie pe acelasi bon fiscal. Produsele participante la promotie fac parte din gama Gelfix, Pikant fix sau Tomato Fix.
Dupa ce ati achizitionat produsele, pastrati bonul fiscal si introduceti numarul si data acestuia pe adresa www.oetker.ro, gelfix.droetker.ro sau www.oetker.md impreuna cu urmatoarele date: nume si prenume, adresa completa, numar de telefon, data nasterii si adresa de e-mail. Prin posta la O.P.10, C.P.100, Bucuresti (doar persoanele cu resedinta in Romania) sau la numarul 3728.
Pe durata campaniei puteti inscrie maxim 30 de bonuri fiscale.
Premiile puse in joc sunt:
- premii zilnice (valabile doar pentru participantii din Romania): 164 x vouchere in valoare de 200 lei
- premii saptamanale (valabile doar pentru participantii din Republica Moldova): 23 x premii in bani (800 MDL)
- 5 x premii lunare ce constau intr-o experienta culinara intr-una dintre urmatoarele tari: Turcia, Spania, Italia, Grecia, Germania.
Succes!





Comentarii