Yves Rocher catalog 2011

Comanda de la Yves Rocher, am comandat un parfum, bine nu chiar ieftin dar persista foarte mult. Am observat ca nu-s veniti de mult in Romania iar sistemul de comanda e mult mai bun decat la Avon sau Oriflame unde trebuie sa gasesti un reprezentant.
Comanzi prin posta, iti vine in maxim o saptamana si mai ai si promotii la Yves Rocher.
Catalogul Yves Rocher 2011 se poate vedea online la urmatoarea adresa. Copiati linkul http://www.yves-rocher.com/locales/ro_RO/modules/catalogul/appli.htm in adress bar.
Voi ce comandati mai des de la Yves Rocher

Comentarii

Anonim a spus…
eu comand in general gelurile de dush, pana acum le-am avut pe toate ub cate 2 randuri, gel demachiant, 3 parfumuri, creme de corp, oja, creion de ochi, trusa de fard....eu numai produse de la Yves Rocher folosesc pentru k sunt din plante naturale si au un miros deosebit!
Anonim a spus…
eu lucrez pt yves Rocher si va garantez ca produsele sunt foarte bune :)) sunt toate pe baze din plante si chiar se vede calitatea..
Anonim a spus…
nu reusesc sa vad catalogul online...nu mai spun ca am incercat sa comand catalogul de vreo 3 ori si nici un rezultat...sunt dezamagita! eram un client fidel..daca ma puteti ajuta cumva....
Anonim a spus…
da clic pe adresa asta si vezi catalogul:http://www.yves-rocher.com/locales/ro_RO/modules/catalogul/appli.htm
Nu trebuie sa fii dezamagita de yves rocher.eu niciun moment nu am spus treaba asta.ba din contra.sunt foarte multumita
Anonim a spus…
vreau sa comand si eu catalogul si nu stiu cum ajutatima va rog
Anonim a spus…
eu folosesc foarte multe produse ale lor si sunt foarte multumita de ele.am auzit multe fete pe forumuri ca primesc comenzile cu intarziere de 2 -3 luni,insa mie imi vin in maxim o saptamana!adik termenul normal de livrare prin posta!si sa va spun si ce oferta am primit ieri pentru ca a fost luna asta ziua mea!am primit 3 parfumuri comme une evidence+un gel de dus iris noir cu 155 de lei!abia astept sa imi vina!!!!!!!!!!
Anonim a spus…
vrea si eu sa devin reprezentant
ADRIANA a spus…
SI EU SUNT F.INCANTATA DE PRODUSELE DE LA YVES ROCHER,FOLOSESC CREME DE FATA,GELURILE DE DUS,DEMACHIANT,PT.SOTUL PRODUSELE BARBATESTI,PARFUMURILE SUNT F.PERSISTENTE.INCERCATI PARFUM DE LILIAC SI BUJOR...NU O SA REGRETATI...
Anonim a spus…
Și eu folosesc produse YVES ROCHER dar le cumpăr din Franța unde sunt la aproape jumătate de preț față de România.
Anonim a spus…
Pacat ,nu aveti nimic la o marime mai mare de 34.As fi comandat mai multe produse dar si la alte marimi,
[email protected] a spus…
eu folosesc samponul pentru matreata si este fantastic,acum am primit si card de fidelitate,si reducere de 30%,si as vrea sa-mi i-au un parfum...ce recomandati?
lorre* a spus…
[email protected] spunea...

eu folosesc samponul pentru matreata si este fantastic,acum am primit si card de fidelitate,si reducere de 30%,si as vrea sa-mi i-au un parfum...ce recomandati?

un parfum foarte bun si persistent este so elixir insa si comme une evidence este !!!ma rog depinde si ce preferinte ai tu in materie de parfumuri
Anonim a spus…
eu sunt numai de vreo 4 luni reprezentant dar imi plac si imi sunt de folos produsele yves rocher,mai ales ca dau rezultate ffff repede.eu recomand la toata lumea sa foloseasca produsele.
Anonim a spus…
Caut reprezentant pe bucuresti unde sa pot comanda diferite produse daca este cineva scrieti-mi mail pe [email protected]
Anonim a spus…
Buna sunt reprezentanta YVES ROCHER de aproape 1 an..Firma YVES ROCHER este una de calitate,incepand da la cel mai mic produs pana la cele mai de pret adica parfumurile care sunt exceptionale...dar pacat pentru ca le urca asa de sus pretul pentru ca eu am auzit ca in Austria un parfum EVIDENCEpour femme este la un pret de 50 lei,nu ca aici la noi unde pretul ajunge chiar si la pretul de 155 lei...produsele in general nu ai ce spune sunt soooper dar pretul e mult prea mare aproapev la toate!!!!
Anonim a spus…
AM COMANDAT DINTR-O OFERTA PERSONALIZATA AVIND DATA DE EMITERE A FACTURII 01.06.2012, SERIA ROYR12001322030 SI LA DESCHIDEREA PACHETULUI, DUPA CE A FOST ACHITAT INTEGRAL LA POSTA AM CONSTATAT LIPSA URMATOARELOR PRODUSE: 33415(MINI EDP MOM. DE BONHEURE) - 1 BUC, 62439(MINI EDP SO ELIXIR) - 1 BUC, 44360(GEL DUS MANGO SI FRUCTUL PASIUNII 400 ML) - 1 BUC. ACESTE PRODUSE SUNT ACHITATE, DECI CUM PROCEDAM?
CU RESPECT CLIENT NR. 013108915
Anonim a spus…
cum e trusa de fard?
Anonim a spus…
foarte bune produsele, cu ingrediente blande si cu miros din natura, pentru toate gusturile si problemele cred eu, cel putin mie mie se potrivesc si le folosesc zi de zi incepand de la ritualul de curatare, hidratare... pana la make up inclusiv