Cabbage Forte forum

Cabbage Forte forumAti incercat supa de varza pentru slabit Cabbage Forte?
O prietena de-a mea disperata dupa leacuri de slabit functionabile a incercat si Cabbage Forte. A slabit foarte putin 1 kilogram in 4 saptamani (a facut comanda la cura Cabbage Forte de 4 saptamani pana la 15 kilograme la pretul de 139 lei).
As vrea sa tranform aceasta pagina in Cabbage Forte forum in speranta ca vom ajuta cat mai multe nedumerite de acest produs disponibil pe www.supa-varza.ro.

Comentarii

Anonim a spus…
ma bucur ca in sfarsit cineva s-a gandit sa faca o pagina specila pentru Cabbage Forte. le-am comandat si eu si vreau sa spun ca nu m-au ajutat cu nimic pana acum. le iau de cateva zile in care am slabit 2 kg, dar nu de la pastile, ci de la faptul ca tin dieta si fac sport pana la epuizare....acum as vrea sa le trimit inapoi, dar eu stiu daca intr-adevar o sa-mi vad banii inapoi? cred ca o sa raman si fara bani si fara pastile...pastile pe care astia or sa le dea mai departe ca sa prosteasca si pe altii...totul e o mare cacialma...
Desisalva a spus…
Poate ca ar trebui sa ne gandim mai mult la miscare, sport, atentie la ce mancam. Suntem invatati sa apara efecte imediat. Si sa nu uitam ca marketingul face totul in ziua de azi. Poti vinde si nimic daca stii sa-l vinzi.
Nu stiu daca mai are rost sa le trimiti, oricum esti dezamagita. Iti sugerez sa nu mai cheltui bani, pastile, ceaiuri etc si sa fii atenta la ce mananci si mult sport.
Anonim a spus…
cat dureaza pana primesti pastilele?
Anonim a spus…
Le iau de 3 saptamani si nu am slabit nici macar 1g. O sa mai comand totusi o cutie, ca sa nu zic ca nu am incercat...va tin la curent dupa inca o luna, poate totusi...
Anonim a spus…
La mine a durat 2 saptamani pana au venit, prin posta. Poate prin curier dureaza mai putin.
Anonim a spus…
Dupa o saptamana, absolut nici un efect. O mare pacaleala!
Anonim a spus…
Pe cuvant, tineti dieta disociata de 90 de zile, plus sport, si lasati pastilele si alte "minuni" de slabit.
Anonim a spus…
eu din prima saptamana am slabit 4kg
Anonim a spus…
le iau de o saptamana si nu am slabit de loa
Anonim a spus…
Este o mare pacaleala !!! Eu am luat 2 saptamanai si nu am slabit nici un gram.
Nu le luati, nu au niciun efect !
Anonim a spus…
o mare vrajeala cabbage forte ca multe alte pastile,am luat 2 sapt si nimic,eu am slabit fff mult cu reductil,pacat

ca e scos de pe piata
Anonim a spus…
si eu am luat pastilele si dupa o saptamana nu numai ca nu am slabit da am mai pus 1kg prostii cu supa lor cu tot
Anonim a spus…
bani aruncati aiurea si am spus ca nu mai dau banii pe prostii de aste si nu mam invatat minte
Anonim a spus…
le-am comandat si eu si de 2 zile am inceput sa le iau...ma cam demoralizeaza ce spuneti voi dar tind sa cred ca asa este tot regimult de fructe si legume ne ajuta nu niste pastile...apropo cand v-au venit pastilele v-a venit si un cupon cum ca ati fi castigatorul unui premiu de 200 mii lei???? o fi tot pacaleala si asta ??? si ca sa-ti dea premiul castigat deja cum spun ei trebuie sa mai comanzi ceva...
Anonim a spus…
pastilele astea nu absolut niciun efect...am luat 2 sapt pastilele si nu am slabit absolut niciun kg ba din contra m-am ingrasat 2 kg...sunt niste porcarii de pastile
Anonim a spus…
Poate cineva sa imi imprumute si mie o pereche de picioare sanatoase ca sa fac sport? Am 170 de kg si destul de nesanatos. M-am apucat azi de aceste pastile cu speranta ca o sa mai slabesc cat de cat. Nu pot sa fac sport din cauza sanatatii subrede. Personal, eu cred ca pe acest forum, sunt unii care numai dau din gura fara sa le fii incercat, si altii care cred ca luand aceste pastile, poate sa abuzeze cu mancarea asa cum au facut-o pana acum. Din start, daca careva se gandeste macar un pic, este prescris ca aceste pastile sa fie luate cu 1 pahar mare de apa. Asta este ca stomacul sa fie ocupat cu acele 3oo mg de lichid ca sa nu mai mancati asa de mult. Multa bafta in continuare la slabit. SPERANTA MOARE ULTIMA!!!
Anonim a spus…
este normal sa te simti tot timpul balonata?
Anonim a spus…
Parerea mea este ca fara o alimentatie cat de cat sanatoasa si fara sport nu obtineti nici un rezultat. Degeaba luati pastile minune de slabit, si slabiti cateva kg ca alea le puneti dublu inapoi dupa ce nu mai luati pastilele.Si mai nou acuma tot felul de pastile de slabit minune care nu dau nici un rezultat doar risipa de bani aruncati aiurea. Eu am slabit cu dieta disociata de 90 de zile, care nu am tinuti-o toata, in 2 luni am slabit 12 kg si nu m-am omorat cu exercitii fizice, sincer fetelor nu are rost sa dati banii pe asemenea pastile care nu au nici un rezultat, doar reclama e de ele sa faca bani
Anonim a spus…
De 2 zile iau si eu...si nimic. Este a doua oara cind...cred eu ma pacalesc singura. Am mai comandat acum un an si ceva tot de la ei ball slim parca le zicea si dupa o cutie nu am slabit deloc, a doua cutie nici nu am mai luat-o. Cred ca e doar reclama de ...aceste pastile de slabit. Pacat ca pacalesc atatia oameni...
Anonim a spus…
Sunt bune, luate impreuna cu un pahar de apa plin 300 mg..si o sa vedeti efectul..la mine au functionat am slabit 6,5 kg in 6 saptamani.
Anonim a spus…
eu am cumparat 2 flacoane adica 84pastile...le-am luat fara nici un efect de slabire ...au costat destul de mult pt nici un efect 160ron. PAREREA MEA: INCERCATI ALTCEVA!!!
Anonim a spus…
daca ati citi "politica de confidentialiate" de pe pagina lor, ati gasi urmatoarele mentiuni care spun totul despre acest produs:
<>
Anonim a spus…
teapa mare imi pare rau ca le-am luat stati in banca voastra nu aruncati bani
Anonim a spus…
nu ma speriati! azi mi`au ajuns si tabletele mele .. am dat pe ele 190ron...normal costau 178 ron plus taxa de transport au fost 190 ron ar trebui sa slabesc 20 de kg in 6 saptamini... oo macar 10 kg.m`as bucura...o sa va tin la curent evolutia slabitului meu.. sper sa reusesc.. cada nu voi restituicutiile goale si eu sustin ca imi vor trimite bani inapoi... oare???.....
Anonim a spus…
buna am comandat cabbage forte joia trecuta prin curier rapid si inca nu au ajuns .. este normal ? sa mai astept ?
Anonim a spus…
Oameni buni,daca nu aveti ce face cu banii comandati,poate ca sunt bune dar nu la slabit.Eu am luat aceste pastile 4 saptamani si teapa,nimic,mai bine cumparativa legume si fructe pe banii pe banii aia este garantat mai sanatos.
Adrianna a spus…
buna.
am comandat si eu pastilele cabbage Forte martea trecuta si mi-au venit ieri,adica intr-o saptamana prin fancurier.
partea mai nasoala e ca astia au fff multe comenzi si de aia ajung asa greu,e bine k intr0un final dupa o sapt au ajuns.
eu mi-am luat pastile doar ptr cura de 2 saptamani adica 42 capsule.de astazi am inceput aceasta cura,bineinteles ca tin cont de cum trebuie sa iau pastilele si beau si apa cata trebuie dar...mai tin si regim si vreau sa fac si sport.am 65 de kilograme sper ca in 2 saptamani macar 5 6 kg sa dau jos.Vad aici o gramada de pareri negative...pai oameni buni,nu va asteptati ca pastilele sa faca tot sa stai lesinati pe canapea si mancati de la kfc si alte porcarii si sa slabiti nu e asa.exact cum scrie si pe cutie aceste pastile sunt un supliment nutritiv care te ajuta sa slabesti dar nu functioneaza la capacitate maxima adica 100% asa ca aveti grija cu mancarea..mai putina mancare si sport si o sa aveti rezultate mai mult ca sigur.voi posta din nou peste 2 saptamni un alt comentariu si va voi anunta cam ce efect au avut aceste pastile si sieta bineinteles asupra mea[doar ptr cei interesati,bineintele].va urez cat mai multe kg pierdute!!!
Desisalva a spus…
Multumim Adrianna pentru că dorești să ne impărtășești părerile tale despre Cabbage Forte. Așteptăm alte detalii de la tine.
Anonim a spus…
Buna seara,fara a sta ,,tolanita pe canapea'',fara mancaruri gen KFC,Mac si alte cele,doar cu cereale la mic dejun,salata cu gratar la pranz, si seara iaurt,sau fructe,nu doar ca nu am slabit nici un gram in doua saptamani,m-am ingrasat doua kg. Si am uitat sa mentionez,dfac zilnic miscare minim jumatate de ora. A, 1.56 si 60 kg,initial am plecat de la 58 ,asa ca oricum pastilele se pare ca au efect invers
Anonim a spus…
SI EU IAU DE 3 ZILE(9 PASTILE) SI NU SE VAD REZULTATELE.DIN CONTRA,AVAND MESE REGULATE,CRED CA AM PUS CEVA IN PLUS.CEL PUTIN SUNT MULTUMITA CA AM INCEPUT SA MA HIDRATEZ SUFICIENT.SI ASTA ,DUPA CE LE-AM ASTEPTAT APROX.3 SAPTAMANI.DE VINA O FI SI SERVICIUL DE BIROU,CA NU REUSESC SA FAC MISCARE SUFICIENTA.SUNT EXTREM DE CURIOASA DACA,DUPA CELE 42 DE PASTILE REUSESC SA SLABESC MACAR UN KG.
Anonim a spus…
Sunt o mare TZEAPA. Nu sunt bune de nimic. Dupa o saptamana de cand am inceput sa iau si am vazut k nu au nici un efect am inceput sa iau cate doua odata ... acelasi rezultat. Asa k "recomand" la toti care au bani de arunkt sa le cumpere. Acum l-am trimis inapoi (ce mai mi-a ramas) sa vad dak imi restituie banii. Dar sincer cred k tot ce tine de astia e o mare TZEAPA ....pastilele, pliantele cu castiguri si restituierea banilor. NU CUMPARATI.
Anonim a spus…
nimic bun
Anonim a spus…
teapaaaaaaaaa
Anonim a spus…
fetelor, daca vreti sa slabiti, singura solutie 100% sigura este sa va imprieteniti cu foamea.
Desisalva a spus…
nici chiar așa :)). E cea mai mare prostie să vă infometați.
Anonim a spus…
am luat 4 saptamani si nimic nici macar un kg
Anonim a spus…
iau de cateva zile si nimic sunt un cacat
Anonim a spus…
Noi gresim ca suntem atat de disperati incat credem in solutii minune, fara logica...
Le-am cumparat , le-am luat...si nimic.
Acum, am o luna de cand iau capsula de slabit(chiar asa se numeste) si s-au dus 6 kilograme. Pe astea n-am dat banii degeaba.Marele efect, cred eu , e ca reduc drastic pofta de mancare. Satietatea se instaleaza dupa cateva inghitituri . Pe forumuri n-am gasit pareri negative ca aici. Cautati si incercati cu incredere...eu cu varza m-am lamurit, capsulele chiar sunt varza. Mult succes! VOI MAI REVENI, MAI AM DE DAT 5 KILOGRAME JOS. SLABIRE USOARA TUTUROR!
krista a spus…
i am from the united states, my mother in law who is Romanian showed me this product and I said hey why not....i have been on them for two weeks and have lost approx 10lbs....i am drinking a lot of water...or lemonade...that i make with fresh lemons sparking water and sweetner (splenda my hubby sent from home)..I am also eating wisely..activia yougurt with cereal on top for breakfast plus a cup of coffee with 1/8cups of tneuva slim milk, and sweetner, for a morning snack a piece of fruit, banana being my favorite, and dinner is a salad, piece of fish, chicken, pork but in smaller portions. I eat all the salad i want to..and i drink a lot of water...i think it is maybe mind over matter but the pills atelast give me a placebo effect if nothing else. I like them and will continue with them..there is no such thing as a magic pill...i even had lapband surgery in 2008 and still did not lose the weight i wanted to...you have to change your life and the way you look at food!!!
Anonim a spus…
am luat si eu cura cabbage forte pt 2 saptamani ca vroiam sa dau jos macar 10 kg.dar nimic ....este o mare pacaleala.le-am scris sa vad daca este vreo sansa sa-mi primesc banii inapoi....nici macar nu s-au obosit sa-mi raspunda la mail ..asa de greu este sa scrii 3 cuvinte....asa ca mai bine cautati altceva.pana acum nu am vrut sa iau pastile dar nu stiu ce ma facut sa le iau ....acum regret enorm.
Anonim a spus…
am luat 2 saptamani,nu am slabit nici un gram!APA PLATA CU LAMAIE...SI NICI O VARZA!SUNATI SI CERETI-VA BANII INAPOI!AVETI CE FACE CU EI!!!
Anonim a spus…
Eu le-am luat acum 3 saptamani..mi-au ajuns in 5 zile prin curierat,iar in cutie am gasit o foaie unde ma anunta ca sunt fericita castigatoare a 150 de mil vechi .. bine`nteles k a fost o teapa ca ma puneau sa trimit comfirmare de primire a cecului cu bani si pe langa comfirmare mai trebuia sa comand ceva .. le-am trimis un mail si i-am intrebat daca este adevarat ca am castigat acei bani..mi s-a rasp dp 6-7 zile si mi-au spus k dabea anul viitor se trage la sorti pt acel premiu .. tuturor carora le-am dat sa citeasca acele foi despre acel premiu au spus ca asta inteleg si ei,ca am castigat acel premiu .. dar defapt e o mare minciuna.. de azi am inceput sa iau pastilele doar de curiozitate ...revin peste o sapt sa va spun daca am slabit macar 5 grame :D
Anonim a spus…
este o mare porcarie ca sa prosteasca oameni eu am cumparat si intro saptamanamam ingrasat 3 kg
Anonim a spus…
AZI AM PRIMIT SI EU 2 FLACOANE DE CABBAGE FORTE . AM INCEPUT SA LE IAU .COMENTARII PESTE 2 SAPTAMINI SA VEDEM CE SE INTIMPLA .
claudia a spus…
niste porcarii de pastile am luat si eu un flacon pt doua saptamani si nimic.Va sfatuiesc sa nu mai luati nici in fel de pastile ca doar reclama e de ele ca in rest....niste rahaturi.
Anonim a spus…
niste cacaturi in adevaratul sens al cuvantului,am luat si eu si nimic.Abureala curata fratilor
Anonim a spus…
Am comandat si eu cabbage forte in data de 26 septembrie dar inca nu am primit.Am citit comentariile si nu stiu daca vreau acuma sa-l arunc atitia bani degeaba daca nu are nici un efect
Anonim a spus…
Eu am slabit in 30 de zile 18 kg ... pastilele sunt bune :)
Anonim a spus…
Asa cum au spus si cei cativa care au slabit, trbuie si o dieta echilibrata, nu numai sa luati aceste capsule. Eu am luat cura de 2 saptamani, am tinut o saptamana si am slabit 3 kg pe care nu le-am mai pus la loc. Acum iar am inceput sa iau aceste pastile si deja dupa 2 zile am dat 1kg jos. Cred ca mai e ceva, totul este sa gandesti ca vei slabi, autosugestia, eu imi spun asta zilnic. Spor la slabit cu si fara pastile.
Anonim a spus…
buna. eu mi-am comandat pastile pentru a da jos mai mult de 30 kg, am dat 260 RON cu tot cu transport. si da, am primit si eu acel cupon cum ca am ccastigat 200 mii lei si ca ar trebui sa mai cumpar ceva ca sa pot intra in posesia banilor. e vrajeala mare! eu in 3 luni si ceva am slabit 22 kg, dar nu de la pastile, ele nu au fost bune de nimmic, le-am luat 3 sapt si nu am slabit nimic, asa ca nu le-am mai luat. imi pare rau pt bani. insa tzeapa asta m-a facut sa realizez ca nu exista minuni si totul sta in vointa mea. asa ca m-am pus pe treaba si in 3 luni si un pic am slabit 22 kg, de la 118 kg am ajuns la 96 kg si vreau sa mai slabesc. am facut f mult sport, nu am mancat seara, si alte lucruri care am crezut eu ca ma vor ajuta sa slabesc. la inceput e f greu, dupa aia vine totul de la sine, stomacul se micsoreaza si apoi incepi sa te obisnuiesti cu noul stil de viata si kg tot se duc. nu exista minuni, la inceput eram si eu neincrezatoare, imi era f greu sa incep de undeva, dar odata ce am inceput nu m-am mai oprit si nici nu am de gand sa ma opresc pana nu ajung la o greutate normala. este fff important sa nu te decizi in cateva ore ca vrei sa slabesti si sa incepi o dieta a doua zi si apoi a treia zi sa te lasi de ea. trebuie sa va analizati catvea zile bune, sa vedeti unde ati gresit pana acum, sa va pregatiti psihicul pt ce va urma si sa repetati mereu: eu trebuie sa slabesc! si atunci cand mancarea va face cu ochiul sa spuneti: nu, eu trebuie sa slabesc! si sa va imaginati mereu cum veti arata cand veti fi mai slabute, ca veti fi mai frumoase, mai atragatoare, mai sanatoase, nu va veti mai simti frustrate ca nu va gasiti haine pe masura voastra, nu veti mai avea impresia ca lumea se uita la voi ciudat, sunt o gramada de avantaje sa ai o greutate normala. fetelor, mancam pt a trai, nu traim ca sa mancam! mi-a luat mult timp sa ajung la concluzia asta. cu ceva timp in urma am fost f slaba si imi doresc sa ajung inapoi asa. si faptul ca am ajuns la 118 kg m-a ingrozit si m-a facut sa pun piciorul in prag si sa iau masuri. fiti increzatoare in fortele proprii, totul sta in vointa noastra. si nu asteptati rezultate miraculoase peste noapte, dati-va timp, macar 3-4 sapt pana sa vedeti rezultate si apoi totul vine de la sine pt ca bucuria de a scapa de cateva kg va va face sa mergeti mai departe. eu imi doresc ca noi toate cele care avem probleme cu greutatea sa avem incredere ca vom reusi! eu va doresc multa bafta la toate, va tin pumnii si sper ca a ajutat macar pe cineva ceea ce am postat eu aici. si...decat sa pierdeti timpul cautand pastile miraculoase pe net, care oricum NU EXISTA, mai bine in timpul asta va faceti un plan pt a slabi prin propriile forte, pt ca asta e singurul mod in care veti avea intr-adevar rezultate!
Anonim a spus…
nu va credeti in capsula asta ca nuibun eu am incercat si nam slabit nici un kg ci am ingrasat ca mio facut o pofta
Anonim a spus…
incercati dieta dukan
Anonim a spus…
Buna , Mi-am comandat si eu cura pentru 40 de zile , cu 139 ron + transport , si eu am primit ca sunt castigatoare a 220 de milioane , lei vechi :)) . in fine , despre pastile eu sunt increzatoare , deoarece mama unei prietene a slabit 5 kg intr-o saptamana jumate , adevaru e ca ea manca doar varza si nu glumesc :)) , sper sa mearga . o sa revin cu detalii , va pup fetelor :*

p.s. cine va iubeste va iubeste asa cum sunteti :*
Anonim a spus…
CRED CA NE DAM TOTI ANONIMI DE RUSINEA TEPEI PE CARE AM LUATO!!!!!!!!! NU STIU DE CE AM IMPRESIA CA PT UNII DIN NOI ASTA N-O SA FIE ULTIMA DATA CAND DIN CAUZA KG IN PLUS SUNTEM DISPUSI SA ARUNCAM CU BANII PE FEREASTRA!E O INTREAGA MANIPULARE CU PASTILELE ASTEA,MAI GRAV E CA APARE CATE UN TEMBEL LA TV (CARE ESTE PLATIT) SI LE MAI SI RECOMANDA.VINA O AVEM DOAR NOI CARE CAUTAM O CALE USOARA DE A SLABI,INSA CRED CA ORICE PASTILA DE SLABIT NATURALA POATE DA UN STIMUL FFF PUTERNIC CREIERULUI DE A LUPTA CU KG! VA UREZ MINTE MULTA!
Anonim a spus…
am comandat si eu sambata si nu au venit nici acum,imi pare rau k am comandat,eu tin deja de 2 luni o cura si fac si sport dar vroiam sa grabesc un pic....ce sa zic asta e
Anonim a spus…
Feleor v-am scris eu mai sus pe data de 17 noiembrie :D am luat pastile si suntem pe data de 21 si va anunt ca am slabit 4 kg , dar am luat si 4 pastile pe zi si mananc putin . ma simt minunate putin somnoroasa , dorm umpik mai mult dar ma simt bine :D . sper sa slabesc cat mai mult , bafta fetelor , va pup :*:*
Anonim a spus…
Buna. Eu am slabit 4 kg intr-o sapamana cu pastilele Acai Berry Thin(pretul e ok 85 lei cutie cu 60 pastile-2pe zi),iar ele contin dieta cu varza(fara dieta din pacate nu slabesti) Pt mine a fost foarte greu,dar am avut vointa(e nevoie multa de asta) si totusi ia ca le cumpar eu si pe astea si le iau in acelasi timp macar am certitudinea ca oricum slabesc:))
Anonim a spus…
am aproape 3 saptamani decand am facut comanda si nu au venit nici acum,a mai durat la cineva atat de mult?
Anonim a spus…
ce stiti despre acel cec care urmeaza sa il primesc daca trimit acel certificat pe care lam primit odata cu pastilele e adevarat?trebuie sa mai comand ceva?va rog sa imi raspundeti.multumesc
veronica a spus…
cea mai buna cale ,de a slabi, este intradevar, supa de varza.
am slabit 5 kg intr-o saptamana, dar am tinut corect dieta, m-am simtit din prima zi slabita, anemica, dar am reusit sa slabesc.
am pus la loc intr-un an kg pierdute, pt ca ,nu am avut grija ,de alimentele pe care le-am consumat, datorita programului de munca,in ture.
dar, se poate da jos, cu supa de varza ,pe bune, si e chiar gustoasa, o adaptez supa cum simt ca-mi place.
Anonim a spus…
am comandat acum 2 zile aceste pastile, dar dupa parerile voastre de mai sus nici nu mai vreau sa le primesc!!! pot sa opresc comanda cumva?in termenii noastri sa ma fac ca ploua? mi e si frica sa le iau..bine am comandat pt 1 sapt....dar nu as vrea sa ma ingras mai mult si cu banii dati aiurea...voi ce pareri aveti??
Anonim a spus…
am citit cu mare atentie tot ce ati scris voi, sunt de aceiasi parere ,nu sunt bune de nimiccccccc, cred ca e cea mai mare teapa care am putut sa o iau vreodata. nu ajuta cu nimic nu am dat jos nici un kg ba mai mult am pus 2kg. sunt cea mai mare porcarie de pastile
ana a spus…
Din pacate pentru mine am citit comentariile abia dupa ce am comandat, am primit astazi doua flacoane +anuntul ca sunt sigur singura castigatoare a unui cec de 22000 ron,
mi-e jena si ciuda pe mine ca am dat banii pe fereastra-puteam sa-mi iau un parfum, de exemplu-,dar vorba aia cu mintea romanului de pe urma....voiam sa-mi antrenez si sotul in programul de slabire, dar acum o sa le iau pe sest, daca voi avea sau nu rezultate,va voi tine la curent
Anonim a spus…
ce sa fac nu am primit comanda pot refuza cand ajunge
Anonim a spus…
eu cunosc o persoana care a slabit 15 kg cu ele...le-am comandat si eu si sunt abia la a doua zi.am nevoie s slabesc decat 6 kg.din pacate comentariile de mai sus,m-au cam derutat.sper sa-si faca efectul la mine,avand in vedere k fac si sport si nu mai mananc seara dupa 6.o sa va tin la curent
Anonim a spus…
o mare porcarie am luat si eu si dupa 2 luni nu am slabit nici macar 1 gram...din contra am pus...asa ca mai bn ganditi-va de 10 ori inainte de-a comanda ''miraculoasele pastile''....bani da-ti aiurea ..
melinda a spus…
am incercat si eu aceste pastile timp de 2 saptamani, nu am dat decat 1 kg. jos, dar rezultatul pe care l-am vazut, si nu stiu daca din cauza pastilelor sau din cauza ca am consumat f. multe lichide, a fost in centimetri, aprox. 3 cm in circumferinta. Asta e am fost inselati. Mai bine sa incercam cura cu varza si nu pastile de varza.
Eu am incercat aceasta cura cu supa de varza in primavara, si nu am tinut-o f. sever si intr-o saptamana am slabit 3 kg. De aceea am avut incredere in aceste pastile
Anonim a spus…
TINA sunt ....Azi le primesc si eu pastilele sper sa mearga am 64 kg si vreau sa slabesc cam 6 kg sa ajung la 58 kg sunt tare dezamagita de comentariile de ma sus va .....tin la curent poate ca o sa slabesc...
Anonim a spus…
PASTILELE ASTEA SUNT BUNE.. AJUTA LA SLABIT DAR TREBUIE SA LE AJUTATI SI VOI SA ISI FACA EFECTUL.REPET -ELE AJUTA-ca daca nu ar fi gratis ;)) ELE VA AJUTA DAR FARA UN PIC DE MISCARE SI UN PIC DE REGIM..( paine mai putina, dulciuri deloc..daca se poate, fara sosuri.. ) NU O SA AVETI REZULTATE BUNE.==parerea mea==
App eu am slabit 17 kg in 4 luni si ceva dar mi-am tras si de la gurita anumite alimente..
produsul cu care am slabit nu il scriu aici sa nu fac reclama..insa se poate, daca vrei cu adevarat se poate ! dar.. nu uitati curele astea drastice de slabire s-ar putea sa va aduca si probleme de sanatate !
Anonim a spus…
Vede cineva ca pe aceasta pagina sunt indicte reclame ( si link-uri ) pentru alte produse concurente ?
Ce valoare au comentariile ? ( bineinteles, inclusiv comentariul meu )
Anonim a spus…
salut,si eu am comandat acum 1 saptamana acest produs,dar inca nu mi a venit nimic,doar astazi asa zis un curier a venit cu o scrisoare pe numele meu si mi a zis sa pletesc pretul de comanda(260 ron +transport)dar de pastile nu stie nimic asa ca eu nam platit nimic si lamtrimis scrisoare inapoi.acuma va intreb ce e asta o pacaleala?cred ca astia ne vor sa dea teapa.oricum chiar daca vine comanda eu acum nu platesc dupa ce am citit pe forum despre acest produs
Anonim a spus…
E drept că eu nu am încercat pastilele cabbage forte dar în schimb am făcut supă de varză după reţeta: http://www.infoslabire.ro/slabire/175/dieta-de-slbire-cu-supa-de-varza.html
De fiecare dată am slăbit 6-7 kg. E şi mult mai ieftină şi randamentul este garantat.
Mariana a spus…
pe siteul cabbage-soup-diet.com aveti o reteta de supa de varza si un program de alimentatie pt 7 zile.Nu mai dati banii pe pastile.Degeaba iei pastile,(unele sunt ineficiente ) daca nu tii o dieta speciala.
Anonim a spus…
va multumesc tuturor pt. ca am economisit niste bani
Anonim a spus…
mersi
Eugen a spus…
Este o MARE PACALEALA, se mizeaza pe dorinta, fireasca, de a slabi cu efort minim, dar efectul este ZERO. Nu este adevarat nimic din ceea ce spun si cat despre banii inapoi..... TEAPA
Anonim a spus…
am comandat o cura pentru 8 saptamani le ieu de 3saptamani si nu am dat nimic din kg,ci dimpotriva am dureri groaznicede cap si de stomac ,nu am avut niciodata asa dureri,acum sa le aruc?ORI sa le trimit sa si le puna pe piept
Anonim a spus…
offff.... acum 5 minute mi-au intrat pe usa... un flacon 78 de lei. acum dupa ce am citit comentariile imi vine sa turb de nervi ...am de dat jos 10 kg... dar am sa incep cu dieta disociata 3+3+3 si am sa le iau si pe ele (pastilele) sa vedem ce rezultat voi avea... plus miscare zilnica bineinteles... bafta fetelor!! am sa va anunt peste o saptamana cat am slabit.
Anonim a spus…
eu nush ce sa zic asta mi-am dat si eu comanda sper sa fuctioneze......peste 5 luni am nunta si sper sa arata cat de cat ok......spor la regim fetelor
Anonim a spus…
sa sesizam protectia consumatorului pentru aceste tepe si bani aruncati pe produse proaste
Anonim a spus…
am comandat si eu dar dupa ce am citit comentariile sigur nu le mai vreau.cum sa procedez?
Anonim a spus…
nu va recomand aceste pastile ...nu dau nici un rezultat.Am timut cura timp de 2 saptamani si nu am dat nici un gram jos.
Anonim a spus…
fetelor si eu le-am comandat si ieri mi-au venir miraculoasele pastile imi pare rau ca nu am citit comentariile inainte. eu voi anunta protectia consumatorului daca nu am nici un rezultat. mentionez ca eu merg si la sala zilnic o ora sau doua in functie de timp. va tin la curent
Anonim a spus…
aceste pastile chiar isi fac efectul,dar nu singure..ajutate de un regim...iau aceste pastile de 4 zile si am slabit 2 kg...bineinteles tin si regim(legume fierte,carne fiarta,salate si in loc de dulciuri mananc o lingurita de miere pe zi) si alerg zilnic....
Anonim a spus…
nu e bun pentru nimic am consumat21 de capsule si rezultatul 2kg in plus
Anonim a spus…
21 de capsule plus 2kg= este o mare pacaleala
Anonim a spus…
E SI NORMAL SA NU TE ASTEPTI SA STAI SI SA SLABESTI ,TREBUIE UN PIC DE SPORT SI MAI ALES MULTA VOINTA ,SUNT BUNE PASTILELE DAR TREBIE REDUSA MANCAREA 70%,EU AM AVUT 89 DE KG SI AM SLABIT 9 IN 3 SAPTAMINI SI MI AM MAI COMANDAT SPER SA AJUNG MACAR LA 65 ,ITI TREBUIE VOINTA SI ABTINERE DE LA PAPI
Anonim a spus…
azi mi-au venit si mie pastilele...si dupa ce ati spus..mai sus mi-e frica sa le mai iau sa nhu ma ingras mai tare...dar am sa incerc ..am luat pastilele doar pt o saptamana...si dupa k le termin ..am sa va spun ce efecte "miraculoase au avut"..:)):)):))
Anonim a spus…
da si eu am incercat cu o cura de 2 saptamani ,si nici un rezultat,au spus ca iti dau banii inapoi ....asi vrea sa o vad si pe asta ,sa nu luati ca nu am nici un efect ,dati banii de geaba .imi pare foarte rau ca am cumparat
Anonim a spus…
Am incercat mai multe feluri de pastile de slabit si nimic, slabeam 1,2 kg cu o cutie de 84 de capsule. Toate astea pana am aflat de pastilele de slabit ALLI. In prima luna am luat 84 de capsule si am slabit 7 kg fara sport si fara dieta, mancam la orice ora si tot ce imi poftea inima. Am facut o pauza de 2 sapt dupa prima cutie si nu m-am ingrasat deloc. De o sapt am inceput ce-a de a 2-a cutie dar de data asta si cu putin sport, dar continui sa mananc orice...am slabit 3 kg.
Anonim a spus…
buna,va salut pe toti cei care doriti sa reveniti cat de cat la o silueta acceptabila.eu am 71 de ani si 105 kg.la 1,80m.deci cam mult....am primit pe data de 14/01 2 flacoane cu cate 42 de capsule de CABBAGE Forte,am dat 160 de lei si foarte increzator am inceput "tratamentul"Dupa 45 de zile am constatat cu surprindere ca am slabit exact 2,5 kg.[CAM MULT , NU?]si asta probabil datorita faptului ca am eliminat drastic din meniu mezelurile,grasimile animale,carnea rosie si faptului ca ma umflam cu apa plata,1 pahar mare inainte de fiecare masa .Concluzia:O MARE TEAPA.
Anonim a spus…
PUBLICATI SI CRITICILE?ACELASI
Anonim a spus…
astazi m-au anuntat si pe mine ca le voi primi,dar m-am cam ......pripit
Incerc totusi
Anonim a spus…
de ce pastilele pe care le-am primit eu sunt albe complet iar cele din reclama sunt alb cu verde si se numesc la fel "cabbage forte "vreau un raspuns pt ca am dat comanda pt inca 4 saptamani
Anonim a spus…
buna,eu am facut o comanda pt 30 de kg,adica aproximativ 260 lei cu tot cu livrare,si mi-a venit in 2 zile.le-am dat socrilor si sotului pt ca aveau peste 105 kg si au dat rezultate.in 2 sapt socrul a slabit 5 kg,sotul 4 intr-o sapt ,iar soacra 3 kg tot intr-o sapt,si au mancat normal ca si inainte.nu stiu ce sa zic,ori nu sunt luate corect,ori depinde de fiecare organism.
Anonim a spus…
este normal ca nimeni sa slabeasca atat timp cat luam pastile de slabit si ne indopam cu tot felul de mancaruri.un pic de dieta si cu o pastiluta de slabit merge perfect.eu am luat cabbage forte o saptamana si am associat cu sport si dieta si am slabit 6 kg
Anonim a spus…
Buna,am luat si eu miraculoasele pastile timp de 14 zile,dar credetima nu am slabit nici macar un gram.Cu toate ca am tinut si regim,asta insemnind retinerea de la tot ce inseamna:dulciuri,carne,preparate ba mai mult tinind si post.E o mare pacaleala, eu as vrea sa le returnez pe cele care mi-a mai ramas stie cineva daca sunt de cuvant sa-mi returneze bani inapoi?
Anonim a spus…
BUNA,si eu ca totate celelalte am luat o mare teapa deoarece iau pastilele de doua saptamani si nimic,rusine tuturor celor care le fac reclama si isi bar joc de oameni
Anonim a spus…
Am 50 de ani si asta ii cea mai mare teapa ce am luato in loc sa slabesc in 2 saptamini am pus 2kg.bineanteles luand cabbage forte
maria a spus…
Cine ne da bani inapoi?
Anonim a spus…
da si eu le am luat sa le fie rusine ca pacalesc oamenii nam slabit deloc au zis ca slabesc 15kg dar nici 1kg n am dat jos totul e o teapaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Anonim a spus…
o mare pacaleala,bani aruncati in vant...nu recomand la nimeni aceste pastile,eu nu am slabit nici macar un kg in 2 saptamani..faceti mult sport si aveti grija ce mancati si ve-ti slabii,acesta este sfatul meu..
Anonim a spus…
Oameni buni, eu nu inteleg de ce nu cereti banii inapoi si nu faceti o reclamatie la oficiul de protectie a consumatorilor, la politie etc. Din cauza faptului ca toti sunteti comozi sau impacati cu gandul ca ati luat teapa, aceste firme se imbogatesc si apoi va intalniti cu ei la semafoare, voi pe jos, iar ei in jeepuri din care va mai trag si vreo injuratura ca sa traversati mai repede, chiar daca aveti prioritate. ei se grabesc, trebuie sa-si cheltuiasca banii castigati de pe urma voastra !!!
Anonim a spus…
Dupa cum spuneti cu totii, este o mare pacaleala. Am sunat si le-am spus ca nu dau rezultate, din contra mi-u afectat rinichii si mi-au spus ca doar pana in varsta de 30 de ani fac "minuni". Le-am spus ca pana atunci m-am jucat cu kg, n-au fost probleme...Am trimis capsulele inapoi. Astept banii. Sper sa nu fie si o mare TEAPA.
Corina a spus…
Ma gandeam sa mi le cumpar si eu. Acum, dupa ce am citit de la voi TOATE comentariile sunt asa confuza...chestia e ca stiu ca pot sa slabesc, am ajuns de la 62kg la 50 in 4 luni, dar ma epuizam pur si simplu cu miscarea. Acum lucrez la un birou si am 65kg. Imi vine foarte aiurea sa nu pot sa port anumite lucruri doar pentru ca sunt grasa. Am 1.62. Vreau sa mi le cumpar dar...sunt in ceata totala dupa tot ce am vazut. Eu le-am mai incercat pe cele cu otet de mere, foarte ieftine in jur de 35 de lei am dat dar foarte proaste :)). Please help. Asta este id-ul meu de messenger. Daca stiti mai multe metode va rog frumos sa ma ajutati Multumesc mult m1ssprinc3s_s
Anonim a spus…
pacat ...si eu vroiam sa iau cura de 8 saptamani, dar vazand ce a-ti scris m-am razgandit. va multumesc!
Anonim a spus…
Nu va mai cumparati ca va fac rau!
Anonim a spus…
am citit ji eu toate comementariile de mai sus , si vreau sa va spun ca o pastila nu poate face minuni singura, insa cu putin ajutor cred ca se poate.Cunosc o persoana care a slabit 2o de kg cu,cura penrtu 20de kg dar a tinut si un regim alimentar, si nu sa ingrasat dupa.Asa ca eu cred ca se poate,o sa incerc ji eu si o sa revin sa va povestesc
Anonim a spus…
daca vreti sa slabiti, faceti mult sport,mancati echilibrat si beti eventual ceai de soc cu lamaie(2-3 cani pe zi)...si in scurt timp o sa scadeti in greutate...eu asa am reusit 4 kg in 2 sapt...
Anonim a spus…
si eu tocmai am fc comanda de cabbage forte ptr 12 sapatamani si trebuie sa platesc 260 lei cand ajunge livrarea,sunt tare dezamagita cand am vz ca nu da rezultate,cum as putea anula comanda?
Anonim a spus…
bataie de joc teapa ptr asta chiar voi suna pretectia consumatorului si politia!!!!!!
Anonim a spus…
Bună ziua,
Am citit toate comentariile despre aceste pastile şi cred că depinde de organismul fiecăruia,de metabolism.Am să încerc şi eu,vă tin la curent.
Anonim a spus…
Nu este evident ca este o mare teapa???Suntem un popor usor de pacalit, suntem ca o turma de oi care se misca la comanda, iar daca ne trezim putin nici macar nu are cine sa ne apere cand am vazut deja ca suntem pacaliti!!Dumnezeu sa ne ajute, ca noua nu ne curge sange in vene, cred ca este apa acolo!!!
Anonim a spus…
Hi,
Le-am comandat si eu azi. Nu stiu ....nu cred ca voi slabi, dar macar sa-mi dea un impuls ceva, sa fac ceva...
Anonim a spus…
azi le trimit si eu inapoi.si-a recuperat cineva banii?de slabit nici eu nu am slabit,asa ca mai bine ma duc la sala si fac kangoo...
Anonim a spus…
Am comandat cabbage pentru. 2saptamani am 75kg si 1.56 mia fost teama sa comand mai mut deoarece dupa spusele fiecaruia tind sa cred ca nu e adevarat dar totusi am 2 zile de cand le iau nu am timp de sport din cauza serviciului dar am inceput pe langa cabbage regim total sper ca peste 2 saptamani sa am rezultate bune. Bafta multa :* :*
Anonim a spus…
Am 75 gk si 1.56 am comandat cabbage pt 2 sapt.pentru inceput .nu am timp de sport din cauza serviciului dar odata cu pastilele tin si regim sper peste 2 saptamani sa vin cu rezultate bune .bafta multa
Anonim a spus…
ESTE BUN,DAR TREBUIE SI UN PIC DE REGIM;CA ORICE DIETA
Corina a spus…
Este excelenta cabbge forte. Eu am slabit 15 kilograme cu supa de varza capsule. recomand ...
Unknown a spus…
Va rog frumos sa faceti un forum si pentru Ecofit.
FLORIAN TUSAN a spus…
MINCIUNI,DE LA 94 KG,AM AJUNS LA 105 KG.DUPA 42 DE PASTILE