www.impartedragostea.ro (campanie promotionala Dr Oetker Pudding)

Este mai mult decat o dulce bucurie, este portia de iubire pe care o oferi copilului tau. Imparte dragostea cu Original Pudding si castiga un premiu drag pentru cel mic sau o excursie pentru intreaga familie.

Dr Oetker, prin marca Original Pudding desfasoara campania promotionala "Imparte dragostea" in perioada 3 septembrie - 18 noiembrie 2012. Pentru a participa la concurs cumpara produse Original Pudding cu ambalaj special si descoperi codul unic din interiorul etichetei promotionale.

Inscrii codul pe www.impartedragostea.ro sau il trimiti prin SMS la 1711 si numele pe care vrei sa il poarte ursuletul tau.

Pe www.impartedragostea.ro poti verifica daca ai castigat unul dintre cei 1000 de ursuleti de plus sau marele premiu - o excursie in Hawaii, SUA, la Teddy Bear World.

Dupa ce inscrii un cod, primesti acces la o poveste. Produsele participante: praf de budinca cu gust de vanilie, praf de budinca cu gust de ciocolata, praf de budinca cu gust de capsuni.


Comentarii

Anonim a spus…
unde se introduce codul?
Anonim a spus…
e serios concursul sau nu.unde se introduce codul pe sait
Anonim a spus…
unde se introduce codul pe sait? e serios concursul sau nu?
Anonim a spus…
cred
Anonim a spus…
Salut! trezitiva voi cei ce dormiti ! dr.oetker doarme ?! unde vrea sa inscriem codul ????????
Anonim a spus…
unde se introduce coduul??
Anonim a spus…
scuzati-ma...dar codul unde se baga pe net?
Anonim a spus…
undeeeeeeeeeeeeeeeeeeee se introduce codul?
Anonim a spus…
mi se pare ca amagiti copii cu prostiile astea de concursuri.
Ce sa-i spun fetitei mele acum , ca am fost prostiti si de dr.Oetker? Toata tara asta este o minciuna.
Anonim a spus…
Uite aici la adresa asta(www.oetker.ro concurs) trebuie sa intri ca sa te inregistrezi si sa introduci codul pentru validare! SUCCES!!!
Anonim a spus…
unde se introduce codul????
Anonim a spus…
unde se introduce codul
Anonim a spus…
UNDE SE INTRODUCE CODUL
Anonim a spus…
UNDE SE INTRODUCE CODULLLL?

Anonim a spus…
e pe bune concursul sau e vrajeala?!?!
Anonim a spus…
eu am castigat un ursulet la concurs,acum trebuie sa l primim,o sa va anunt
Anonim a spus…
concursuri de cacat!fata mea spera !si eu !toata lumea vrea sa castige!rahat felicitari !sunteti fericitul castigator a unui loz negastigator!la munca fratilor!pomenile la biserica!gata!pa!
Anonim a spus…
ce vrajeala e cu concursul asta cu ursuleti... am trimis coduri degeaba... am trimis pe zi si cate 5 coduri...adica maxim de coduri pe o zi...si nu am castigat nimic....... am tot trimis cu speranta ca o sa castig macar un ursulet,da nimic.... am vazut ca a fost cine a castigat si 2 ursuleti....da asta e. apoi sa mai participam la asa concursuri....imi pare rau ca nu mi-am cumparat orice fel de ursulet din magazin pe banii aia cu care am luat atatea budinci.atata pot sa spun ca e mare mare vrajeala concursul asta.....multumesc mult pt nimic......